LG

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎21-02-2013
0

LG Optimus L7 Probleme Brightness

[ Editat ]

Buna seara!

Am o problema cu luminozitatea telefonului (brightness-ul) inca de a doua zi de la cumpararea telefonului am avut problema cu luminozitatea.Nivelul acesteia imi scade si creste cum vrea ea,daca setez la 100% in cateva secunde imi scade si iar isi revine si tot asa ,iar cand ma duc la setari>afisaj>luminozitate sa o setez desii ea era la 100% imi arata ca e la 30% ba la 10% si tot asa ,iar cand dau sa o setez la 100% nu mi se intensifica ca si cum nu ar avea nici un efect ,chiar daca as plimba acel cursor de la 0% pana la 100% nu are nici un efect. Cateodata imi ramane la 100% dar foarte ras si pe termen de cateva minute ,daca intru pe net sau intr-un joc vad cum imi scade luminozitatea. Am facut si ultimul update si tot degeaba. Dupa ce mi-am achizitonat telefonul de la Vodafone a doua zi l-am decodat prin USB ,oare sa fie din cauza asta,sau trebuie sa duc telefonul in garantie sa vedeti ce are?

 

PS: Astept un raspuns cat mai urgent!

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

[ Editat ]

Buna Simon_Daniel,

Am testat telefonul si la mine problema reclamata de tine nu a fost reprodusa. In meniul telefonului, la settings/brightness trebuie la "automatically adjust" sa fie selectat off, astfel incat sa nu isi regleze telefonul luminozitatea automat.
Confirmi ca ai si tu setarea pe off si luminozitatea nu ramane cea stabilita de tine?

Spune-mi, te rog, ce ai vrut sa spui in aceasta fraza:


Dupa ce mi-am achizitonat telefonul de la Vodafone a doua zi l-am decodat prin USB ,oare sa fie din cauza asta,sau trebuie sa duc telefonul in garantie sa vedeti ce are?

Te intreb acest lucru deoarece daca ai intervenit asupra soft-ului acestui telefon, daca l-ai decodat altfel decat in reprezentanta Vodafone garantia este anulata.

De asemena am fost informati ca telefonul schimba automat luminozitatea in functie de temperatura procesorului si a altor elemente senzitive pentru a evita o defectiune. Pentru a fi mai usor de schimbat luminozitatea recomandam sa adaugati setarea luminozitatii direct din bara de stare al telefonului ( Editati --> + --> Selectare Luminozitate) si astfel o sa fie mai usor sa reglati luminozitatea mai rapid. Daca problemele persista va rugam sa contati service-ul LG.

Multumesc,
Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎21-02-2013
0

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

[ Editat ]

In legatura cu acea fraza....cand am achizitionat acest telefon am intrebat pe domnul de acolo daca il decodez pierd garantia? iar el mi-a zis ca daca il decodez prin USB nu pierd garantia...desii telefonul este decodat prin USB inseamna ca garantia nu este pierduta. Ca o paranteza telefonul nu a fost decodat intr-un service Vodafone.

 

Am intrat in setari la brightness si nu am gasit nimic legat de "automatically adjust"  poate ma ajutati cu un  print screen  sau detalii mai amanuntite...oricum nu cred ca din setari este problema...Sa zicem ca procesorul are temperatura de 40 grade intr-un joc care prezinta o grafica mai buna, luminozitatea telefonului trebuie sa scada si sa ramana asa ,dar la mine aceasta scade,creste,scade,creste dar treptat ,iar daca ma duc in setari la luminozitate in loc de 100% la cat l-am lasat inainte de a pornii acel joc il vad schimbat la 30,40% spre exemplu,iar cand misc acel cursor in stanga-dreapta(0-100%) luminozitatea telefonului incepe sa palpaie. 

Daca nu gasesc o solutie aici , am sa ma duc la reprezentanta cu telefonul ,iar daca constat ca garantia am pierdut-o din cauza decodarii si a informatiei ironate data de reprezentatul dumneavoastra ,am sa il trag pe reprezentat la raspundere sau reprezentata.

Sper sa primesc un raspuns si sa se rezolve problema.

 

O seara placuta!

Multumesc pentru intelegerea acordata!

 

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

Salutare Simon,

 

Din ce ne spui mai sus, inteleg ca ar fi o problema legata de software. Faptul ca luminozitatea ecranului este modificata dupa ce accesezi un joc si se modifica in timp ce rulezi acel joc, nu inseamna neaparat o problema hardware. Incearca sa efectuezi o resetare generala a telefonului si sa verifici daca problema persista. In caz contrat, ma gandesc ca este necesara o resoftare.

 

In legatura cu garantia, ea se pastreaza numai daca efectuezi decodarea telefonului intr-un service autorizat de noi. Decodarea telefonului printr-o metoda alternativa presupune anularea garantiei. Incearca sa vezi daca problema se va rezolva prin resetarea la valorile initiale ale telefonului.

 

Multumesc,

Paul

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎21-02-2013
0

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

[ Editat ]

Nu schimba cu nimic daca il resetez si resoftez..am incercat aceasta optiune si nu da nici un rezultat Emoticon trist .Si problema persista nu numai daca intru intr-o aplicatie,joc ci chiar in home screen fara sa umblu pe el. Cand telefonul este la incarcat si umblu pe el am observat ca nu intampin aceasta problema.

 

Daca dumneavoastra spuneti ca garantia este pierduta ,am sa incerc sa il rootez,dar nu cred ca schimb cu ceva situatia..problema e de gen hardware dupa parerea mea.

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

Simon,

 

Ti-am trimis un mesaj privat, in legatura cu mai multe detalii cu privire la situatia ta.

 

Paul

Membru de bază
Postări: 187
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

Intri la Setari->Afisare->Luminozitate asta daca ai meniul in limba romana Emoticon care face cu ochiul

Succes.

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎21-02-2013
0

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

feribalint foarte mult mai ajutat....citeste tot ce am scris si eu, asta stiu sa fac Emoticon fericit) la mine e o problema de soft sau hardware.

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

Buna Simon_Daniel


Ai gasit o rezolvare la situatia descrisa de tine? Am rugamintea sa revii cu un update in momentul in care totul este in regula cu telefonul tau Emoticon care face cu ochiul.


Multumesc, 
Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎04-03-2013
0

Re: LG Optimus L7 Probleme Brightness

Sal am si eu aceasta problema cu luminozitatea ecranului scade in intensitate 5 secunde dupa care isi revine tot in 5 sec.si este foarte vizibil.Alta problema mai este si cu radioul prinde posturile foarte prost si in casti se aude parait si atuci cand este o mel. cu mai mult bas caraie castile. Dar aceasta problema doar la radio NU si atunci cand ascult muzica.Posibil problema sa fie de la receptorul radio.A fost trimis in service dar la fel face.Daca ma poate ajuta cineva?Cu respect GEANI