LG

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎19-08-2012

Re: LG optimus 2X

Buna Cristina,

 

Problema este ca pe noi nu ne intereseaza ideea de problema de redactare ci dimpotriva sa va spun cum sta treaba cu redactarea. Daca vorbim in termeni logici redactare inseamna sa gresim un cuvant. Nimic mai corect. Dar din discutia avuta cu agentul LG Romania ni s-a spus mai mult decat clar ca NU SUNT PLACI DE BAZA IN ROMANIA SI NICI NU AU FOST COMENZI PT ASA CEVA> Ce au discutat  serviceul de cartier cu LG si cu Vodafone nu ma intereseaza.

In alta ordine de idei am si mai multe probleme decat cele initiale cu telefonul in conditiile in care nu avea o saptamana de cand iesise din service a inceput sa se restarteze sa se reseteze sa se blocheze sa piarda semnalul etc. Deci Bull **bleep**ul gen problema de redactare sa vinda Regenersisul unuia care face chineza si habar nu are ce inseamna refurbished.

Hai sa fim seriosi si sa evaluam putin situatia.

Cand anume mi-a vazut mie LG-ul telefonul si cand anume si-a dat cu parerea despre asa ceva?

Daca discutam astfel doresc si eu de la regenersis si de la LG daca tot tineti legatura cu dansii certificat de conformitate si factura sau aviz de provenienta ca sa ma asigur ca este noua si pe care sa fie specificata seria placii de baza. Conform Lgii 449/2003 am tot dreptul sa cer asemenea documente!

 

Te rog frumos deschide acest subiect intrucat sincera sa fiu 5 abonamente care le am la vodafone cred ca vor fi reziliate in scurt timp ca sa nu mai existe aceste probleme.

 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: LG optimus 2X

Buna Ralubebe!

 

Colega mea Cristina a transmis ieri informatiile cerute de tine celor de la service-ul Vodafone Romania. 
Va reveni cu raspunsul aici de indata de il va avea. 

Multumesc frumos,

Tudor.

Vodafone
Highlighted
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎19-08-2012

Re: LG optimus 2X

Sper sa primesc cat mai curand un raspuns favorabil pentru a rezolva aceasta problema pe cale amiabila, in caz contrar ma vad nevoita sa platesc o contraexpertiza din care sa reiasa ca au fost folosite piese din recuperari si voi merge mai departe, OPC, instanta, etc. Nu am ce sa fac cu un telefon de peste 2000 lei la momentul in care a fost achizitionat, facut din bucati recuperate si cu care am probleme mai mari decat am avut initial, m-am saturat sa tot fiu plimbata de la service la vodafone, de la vodafone la asigurari de la asigurari inapoi la service si de la service la LG Romania , are si rabdarea mea o limita si sincer a cam ajuns la final.