LG

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎08-05-2013
0

Nexus 5 - update Lollipop

Știm când ajunge si la noi update-ul 5.0? Clientii Orange l-au primit din decembrie...
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Nexus 5 - update Lollipop

Salutare, bughi!

 

In situatia in care va fi disponibil un update de software, vei primi notificare pe telefon.

Daca doresti, te rog sa ma ajuti cu un feedback pentru versiunea actuala a sistemului de operare. Ai intampinat probleme la utilizare sau ai obervat anumite bug-uri? Care sunt caracteristicile noului sistem de operarare care te intereseaza?

 

 

Multumesc,

Roxana

Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎08-05-2013
0

Re: Nexus 5 - update Lollipop

Cu siguranță voi primi notificare la momentul cu pricina, intrebarea mea era "când".

Apreciez dorința de a continua conversația, însă un răspuns atât de vag, care desconsideră sensul interveniei mele, ma face sa refuz politicos.

Cu bine,
Adrian
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Nexus 5 - update Lollipop

Salut, bughi!

Nu avem posibilitatea de a oferi informatii exacte in ceea ce priveste eliberarea actualizarilor de software pentru terminalele pe care le comercializam, intrucat acesta nu sunt comunicate in avans.

 

Daca doresti si dispui de timpul necesar, ne poti oferi detalii legate de versiunea actuala a sistemului de operare. Orice feedback este foarte important pentru noi si te asigur de faptul ca va fi transmis catre departamentul implicat. O zi frumoasa!
Roxana

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎08-05-2013
0

Re: Nexus 5 - update Lollipop

Aștept Lollipop mai mult pentru schimbarile de design si UX, nu neapărat pentru feature-uri noi. Tocmai asta m-a atras la Nexus - experienta unui Android curat, fara stilul încărcat al Samsung sau cel mult prea insipid al HTC.

Sigur, orice funcționalitate suplimentara este binevenita. In urma cu aproape doi ani am renuntat la un Samsung cu Android pentru ca era plin de feature-uri total nefolositoare mie. Am ales un Windows Phone care s-a descurcat impecabil. Stia sa îți integreze contactele din toate rețelele de socializare in mod natural, fara vreo acțiune din partea ta. Here Maps m-a ajutat de fiecare data, spre deosebire de navigația aiurea din G Maps. Ca telefon de business este excelent si îți poți face treaba fara sa instalezi 10 aplicatii.

WP ramane totuși un cal de povara, care nu pare a-ti fi prieten, ci asistent personal. Un asistent foarte bun, dar atât. M-am întors la Android asteptandu-ma sa regăsesc toate funcționalitățile WP si chiar in plus. Am fost dezamagit sa vad ca, cel puțin pe Nexus, nu-i tocmai simplu să-ți pui contactele in ordine. Pentru a schimba melodia trebuie ori app ori sa deblochezi telefonul. Nu ai double tap to wake si esti nevoit iar sa apeși pe butoane pentru a vedea notificările.

Deci da, aștept Lollipop cu maxima curiozitate. Spuneai ca update-urile nu se anunța dinainte, ceea ce este păcat, mai ales atunci când voi tot încercați sa ne tineti aproape și să vorbim cu voi pe forumuri. Poate nu sunt multi cei care întreabă de updates, dar noi suntem early adopters si tot noi putem deveni cei mai buni ambasadori ai brandului vostru. Asta daca vorbiți cu noi si mai renunțam puțin la mistere si puzzle-uri când vine vorba de update-uri. Lucrurile sunt cu mult mai simple si directe Emoticon care face cu ochiul

A.

Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Nexus 5 - update Lollipop

[ Editat ]

Buna dimineata, bughi!

Multumim pentru detaliile oferite, acestea sunt foarte utile. Am preluat feedback-ul tau si l-am redirectionat catre departamentul implicat, iar in situatia in care voi avea noutati voi reveni aici. 

 

Pentru moment, iti recomand sa iei legatura cu producatorul pentru mai multe detalii. Update-urile pentru Nexus vin direct de la Google si LG, nu trec prin aprobarea interna Vodafone.O zi frumoasa!

Roxana