LG

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
old
Membru
Postări: 42
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Problema LG L3

Sotia are acest telefon si de 3 zile se restarteaza singur si se blocheaza ecranul.

Daca poate sa imi spuna cineva ce pot face sa nu mai faca asa as fii recunoscator.

Membru cu acte în regulă
Postări: 281
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Problema LG L3

Salutare old,

 

Recomandarea mea ar fi sa revii la setarile initiale din fabrica. Gasesti aici manualul acestui telefon, iar la paginile 31-32 ai toate informatiile necesare pentru a face acest lucru.

 

l3.jpg

 

Atentie insa, daca efectuezi o resetare hardware, toate aplicatiile si datele utilizatorului sunt sterse. Nu uita sa efectuezi copii de siguranta pentru toate datele importante înainte de a efectua o resetare hardware.

 

Daca o sa mai ai probleme cu terminalul dupa aceasta resetare cel mai indicat este sa mergi intr-o reprezentanta Vodafone iar colegii mei il vor trimite in service. Trebuie sa ai la tine factura telefonului si garantia.

Multumesc,
Raluca
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎07-05-2012
0

Problema LG L3

Buna ziua.

 

Sunt posesorul  unui  lg l3  care in data de 24.08.2013 (sambata) am constatat ca jumatate de ecran era alb,telefonul functiona numai ca nu se vedea ce apesi.Duminica l-am predat in Mall Timisoara s-a facut receptia in care sa trecut ca are urme de uzura .(la colturi sa dus vopseaua  cum il port in buzunar).Telefonul nu este lovit,zgariat???

Azi 28.08.2013 ma suna o duduie intepata si foarte vorbareata se prezinta de la RENUMITA FIRMA  Regenersis si i-mi da  verdictul Telefonul prezinta urme de lovitura si soc mecanic si daca doresc sa il repar contra cost????

Am ramas uimit telefonul lovit ,duduia i-mi transmite ca are ecranul interior fisurat in urma unui soc MECANIC?

 

Telefonul nu este lovit si nu prezinta urme si asta se gaseste si in foaia de receptie....dar oare cum sa defectat daca nu are SOC MECANIC OARE L-AM LOVIT CU PERNA????????

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Problema LG L3

Salut 3nergy,

 

Te rog sa imi trimiti, prin mesaj privat, codul IMEI al telefonului LG L3 pentru a solicita mai multe informatii service-ului Regenersis cu privire la aceasta situatie.

Multumesc,
Adrian
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Problema LG L3

Salut 3nergy,

 

Am primit informatii privind trimiterea telefonului in service. In raportul de service este specificat faptul ca aparatul prezinta urme evidente de soc mecanic. Am atasat si mai jos o imagine.

 

1.jpg

 

Pe fisa de service sunt specificate urmatoarele informatii: display si carcasa zgariate, cu urme de uzura, lovituri in colturi, colturi exfoliate, capac baterie tocit, uzat. Ti-am trimis o copie a acesteia si prin mesaj privat.

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎07-05-2012
0

Re: Problema LG L3

o sa vedem ce zice opc si expertiza de la lg.?

 

orcum nu ma las merg  pana in proces cu ei.

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎07-05-2012
0

Re: Problema LG L3

Buna seara

 

Baieti destepti de la service vor sa-mi bage pe gat un defect ce il apartine de fapt telefonului.

Asa ca termen stiu oare aia ce inseamna soc mecanic?

Un telefon se testeaza la socuri mecanice inainte de a iesi pe piata>?....daca un telefon prezinta exfolieri la colturi nu inseamna ca ii este afectata partea electonica,acea uzura apare in urma unei frecari si nu face obiectul discutiei de a fi afectata partea electronica.Ca sa distrugi  si sa fisurezi acea folie interioare pe care ei o pretind ar trebui sa fie crapat ecranul sau sa se regaseasca o urma destul de vizibila si adanca in structura telefonului.

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Problema LG L3

Salut 3nergy,

 

Telefoanele ajunse la verificat/reparat intr-unul din service-urile cu care colaboram sunt supuse atat unei expertize tehnice de identificare a sursei problemei reclamate de client, cat si unor teste standarde de verificare a telefonului.

 

Defectiunile reclamate sunt tratate de persoanele abilitate, in masura sa ofere o evaluare asupra aparatului. Nu au existat situatii in care garantia sa fie anulata neintemeiat. De asemenea, Regenersis este service autorizat LG.

Multumesc,
Adrian