LG

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎30-12-2012
0

Problema LG Optimus L7

Buna ziua! Am achizitionat in luna decembrie un telefon LG L7 si de aproximativ o luna am probleme cu el si anume: daca incearca cineva sa ma apeleze intra casuta vocala ca si cum telefonul ar fi inchis desi el este deschis, nu pot efectua nici eu apeluri si de asemenea mesajele se trimit si se primesc foarte greu de parca telefonul ar fi inchis desi el este deschis. Mentionez ca telefonul a fost in service de doua ori si de fiecare data mi l-au returnat cu aceleasi probleme. Ce  as putea face in conditiile in care telefonul este inca in garantie?

Nou venit
Postări: 7
Înregistrat: ‎29-09-2013
0

Re: Problema LG Optimus L7

Dute la cineva particular .

Consultant
Postări: 77
Înregistrat: ‎15-04-2012

Re: Problema LG Optimus L7

Buna, inainte sa trimiti dn nou telefonul in service, incearca sa schimbi cartela sim. E posibil ca si din cauza asta sa ai probleme.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Problema LG Optimus L7

Buna symo_cryss!

 

Incearca diferite teste cu SIM-ul actual in alt telefon. Daca sunt probleme, te asteptam in unul din magazinele Vodafone. Daca nu sunt probleme, mai incearca si cu un alt SIM in telefonul tau. In cazul in care telefonul tau are in continuare acelasi comportament, atunci acesta necesita service. Ai incercat si o revenire la setarile din fabrica dupa ce ai primit telefonului?

 

Sa completezi cat mai detaliat fiecare aspect reclamat in fisa de service pentru ca ai mei colegi sa identifice cat mai repede si corect defectele si sa le poata confirma/infirma.

Multumesc,
Tudor

Vodafone
Începător
Postări: 13
Înregistrat: ‎22-10-2012
0

Re: Problema LG Optimus L7

Lg optimus l7 este,probabil,cel mai prost model de telefon cu android facut vreodata!!! Il am de aprox.15 luni si pot sa spun ca mi-a mancat nervii si sanatatea...Am facut contract cu vodafone si am fost nevoit sa imi iau alt telefon,deci ,o gramada de bani aruncati....In viata mea nu voi mai lua produse LG si nici abonament vodafone!!!! Nu se merita,reducerea e mare la ,,petarde",iar telefoanele bune mai bine le ieie la liber...E opinia mea,nu aruncati cu pietre in mine!!!

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Problema LG Optimus L7

Salut aurelian14,

 

Spune-mi, te rog, ai predat telefonul intr-un magazin Vodafone pentru a fi trimis in service si supus unei expertize tehnice? In cazul in care raspunsul este afirmativ, te rog sa imi oferi, prin mesaj privat, codul IMEI sau numarul fisei de reparatie.

Multumesc,
Adrian
Highlighted
Începător
Postări: 13
Înregistrat: ‎22-10-2012
0

Re: Problema LG Optimus L7

Nu cred ca este nevoie.Nu sunt singurul care are neplaceri cu acest model,din ce am citit pe acest forum.Telefonul meu nu cred ca are probleme care ar putea rezolvate intr-un service,este doar un esec al marcii LG, care nu a fost optimizat corespunzator resurselor hardware.Nici macar ultimul update software nu a adus imbunatatiri asteptate!!!La cateva luni de la aparitia L7,LG studiind probabil problema,a scos pe piata modelul L7 II,cu resurse hardware putin mai bune,fara sa ii mai intereseze de cei care au luat teapa cumparand primul model din seria L7!!!

O lipsa clara de profesionalism si respect fata de clienti,lucru care ma face sa evit in viitor aceasta marca,al carei fan am fost pana nu cu mult timp in urma...Cred ca daca i-ar fi interesat ar fi putut optimiza putin softul pt.ca modelul L7 sa poate functiona cat de cat mai decent...

Va multumesc pt.intelegere,o zi buna sa aveti!