LG

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎07-01-2013
0

Problema LG P700

Mi se blocheaza butonul de start si tasta de volum up scot bateria si pornesc din nou telefonul si apare pe fundal galben "emergency mode !!" , dupa ce dau restart inapoi (scot bateria) is revine...dar dupa un timp din nou se blocheaza. Folosesc Androin 4.0.3 de prin aprilie si pana acum n-am avut probleme.. stiti care ar fi problema?

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Problema LG P700

Salut stefano!

 

Ar fi cativa pasi pe care i-ai putea incerca. Eu as proceda in felul urmator daca as detine LG Optimus L7.

 

1. As formata complet telefonul, pentru a reveni la setarile din fabrica(sa iti faci un backup mai intai);

2. Daca nu se rezolva, as face update la Android 4.1 si spera ca problema sa se rezolve;

3. As trimite telefonul in service-ul partener Vodafone. Sa ai la tine certificatul de garantie si dovada achizitiei(factura).

 

Mult succes si sa ne anunti si pe noi de ceea ce s-a intamplat.
Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎07-01-2013
0

Re: Problema LG P700

L-am trimis in service, cred ca o resoftare era problema. Dar acum am alta problema, cum n-am putut sa deschid telefonul nu am backup si l-am cerut la cei de la garantie, dar nu mi-au recuperat doar contactele si mai aveam niste momento-uri,poze s.a le pot recupera cumva?
Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Problema LG P700

[ Editat ]

Salut stefano!

 

Din informatiile pe care le detin, nu cunosc o aplicatie pentru mobil sau calculator care sa te ajute intru recuperarea datelor de pe dispozitiv. Pe viitor, incearca sa iti faci backup o data la cateva zile sau saptamani sau sa iti sincronizezi datele cu servicii cloud.

 

Ca exemplu ar fi pentru contacte sincronizarea cu contactele Google, pentru poze Dropbox sau Google Drive iar pentru mesaje aplicatia SMS Backup +.

 

Mult succes!
Tudor

Vodafone
Începător
Postări: 13
Înregistrat: ‎22-10-2012
0

Re: Problema LG P700

Dupa ultimul update,acest model de telefon parea ca merge mai bine,chiar am scris intr-un post precedent aprecieri la adresa acestuia.Constat,dupa cateva luni si v-o spun cu mana pe inima ca este cel mai prost model de smartphone care mi-a trecut prin mana.Nu se compara nici macar cu acele ,,chinezarii"ieftine luate de pe unele site-uri de specialitate.Este un telefon slab,jenant de slab,care nu isi justifica nici macar 30% din banii investiti in el!!! Este atat de lent de iti vinsa dai cu el de pamant,iar cu wireless-ul deschis moare de-a binelea!!! Un mare fake de la LG si jur ca in viata mea nu voi mai cumpara produse marca LG...Pacat ca Vodafone nu testeaza telefoanele pe care le distribuie inainte de a le comercializa si acest lucru imi da de gandit in viitor cu reteaua pe care o voi alege...La cate plangeri s-au facut pe site in legatura cu acest model de telefon,o firma care se respecta le-ar fi retras de pe piata si ar fi despagubit pe cei care si-au luat o mare teapa achizitionand acest model de telefon.Nu este normal sa platim abonamente atat de mari pt.a beneficia de niste petarde de telefoane... Un mare,mare minus din partea mea pt.LG!!!!

Telefonul nu are probleme de service ci doar,pur si simplu,hardware nu corespunde sistemulyui de operare pe care il are instalat,iar cu ICS mergea si mai prost....In cazuri din acestea cine este vinovat pt.ca noi luam teapa?

Va multumesc pt.ca ma intelegeti si nu astept nici o clarificare de la nici un operator pt.ca singura solutie de rezolvare a acestei probleme este...un alt telefon(in nici un caz de la LG)!!!

O zi buna!