Modemuri internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎09-05-2012
0
Soluţie acceptată

Alt Modem, mai nou!

Buna ziua! Am un modem K3765 inca de cativa ani de cand am abonamentul pentru net! Acum catva timp, m-a contactat o d-ra asistenta Vodafone sa-mi ofere un nou modem, nu am retinut de care tip, gratuit, cu conditia sa reinoiesc contractul existent pe 1 sau 2 ani! Atunci, am refuzat oferta, dar totusi, modemul este de cativa ani buni, s-a cam uzat, si as vrea sa-l schimb ! In aceleasi conditii de abonament! Intrebarea mea este! Se poate, si cum procedez sa obtin un modem, poate alt tip mai bun, gratuit? Mersi! Astep un raspuns!

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Alt Modem, mai nou!

[ Editat ]

Salutare!

 

  Noile modemuri din oferta Vodafone sunt mult mai bune decat Huawei K3765.In sensul ca,sunt configurate hardware,pentru o mai buna receptie a semnalului.Oricum,in cazul unei reinnoiri de contract vei beneficia de un Huawei K4201(ACESTA este pe terminate,din cate stiu) sau un ZTE K4201-Z.

  Sunt dispozitice ce beneficiaza de tehnologia QuickStart.Asta inseamna ca,se instaleaza softul  la prima conectare a modemului,dupa care dispozitivul este recunoscut ca interfata Ethernet,la sesiunile ulterioare conectandu-se automat.Cele doua sunt gratuite,cu orice abonament de date din oferta curenta.

 

  Pot recomanda achizitia unui modem wi-fi(R206).Permite conectarea de pana la 10 dispozitive prin wi-fi.In cazul laptopurilor/PC-urilor ce ruleaza windows,poate fi conectat si prin cablu USB,fiind recunoscut ca interfata Ethernet

Desi detin peste 10 modele de modemuri USB,preferatele mele sunt cele wi-fi:R205(nu mai exista in oferta Vodafone) si R206. Ofera o experienta de conectare placuta,zic eu.Emoticon care face cu ochiul

 


Vodafone
Highlighted
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: Alt Modem, mai nou!

Salut marcelradian,

 

Avand in vedere ca abonamentul de internet mobil nu se mai afla sub perioada contractuala, pot trimite o solicitare departamentului implicat pentru a te ajuta cu un modem nou la o prelungire a contractului.

 

Spune-mi, te rog, imi oferi acordul tau pentru trimiterea solicitarii? In cazul in care raspunsul este pozitiv, te rog sa imi trimiti, prin mesaj privat, un numar de telefon si un interval orar la care poti fi contactat.

Multumesc,
Adrian
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Alt Modem, mai nou!

[ Editat ]

Salut marcelradian,

 

  Nu stiu daca ai efectuat reinnoirea abonamentului de date.Daca raspunsul este nu,pana pe 16 februarie 2014, poti achizitiona gratuit modemul WI-FI Vodafone R206,indiferent de tipul de abonament solicitat.  Emoticon care face cu ochiul


Vodafone