Modemuri internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0
Soluţie acceptată

Huawei E587

În acest modem Huawei E587 „non-Vodafone RO” am introdus: SIM de date DigiMobil, SIM de date Cosmote, SIM date + voce Cosmote. Merg de rup, Cosmote merge cu 2 MB/s. Când am băgat SIM-ul de la abonamentul de voce Vodafone, nu s-a conectat nicidecum. Am introdus setările live.vodafone.com. Priviți în poza de mai jos ce scria pe ecran... Acesta este un modem produs cu câteva luni în urmă, cum o fi în software-ul lui numele unei rețele de acum 6 ani ( Emoticon LOL parcă 6 ani sunt de când regretatul de mulți Connex s-a făcut Vodafone).

Ce setări se pot introduce pentru conectarea Vodafone abonament Mega 6 de pe acest modem wifi?

 

28022013004.jpg

 

   

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Huawei E587

[ Editat ]

Salut sarighiol

Din ce vad, router-ul acesta este unul comercializat de competitie. Deorece nu am gasit detaliile si manualul in romana, am editat informatiile de aici si le-am lasat mai jos, in imagine. Dupa ce il setezi, ar trebui ca totul sa fie in regula.

ScreenShot101.jpg

 

Astept raspuns de la tine. Cat despre faptul ca scrie Connex, acest lucru nu este o problema atat timp cat poti crea conexiunea. 


Multumesc,
Tudor.

Vodafone
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Re: Huawei E587

Mulțumesc, Tudor, pentru explicații!

S-a conectat acum. Software-ul acestui modem este un pic diferit de celelalte libere de rețea. Din tot ce văd în imagine, nu am opțiunea de autentificare PAP + CHAP, ci doar separat, ori PAP, ori CHAP. Sper că nu din acest motiv făcea trafic cu „hopuri”; am testat un download și descărca foarte apropape de viteza maximă pe care o are stația de aici, 750-850 KB/s (nu are mai nimeni Internet de la Vodafone aici), însă de la această viteză sărea la zero, se oprea brusc, făcea pauză de 1-2 minute, apoi iar pornea. N-am avut cum să fac mai multe încercări, fiindcă mi-a păpat tot traficul Emoticon trist  

 

În celelalte rețele nu contează ce scrie la APN, poate fi și gol. Dacă ar fi și la Vodafone așa, ar fi mai simplu.

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012

Re: Huawei E587

Buna sarighiol

 

In momentul in care ai stabilit setarile, ai selectat PAP sau CHAP? Poti incerca in momentul in care iti este realocat traficul de internet sa selectezi CHAP pentru a verifica daca traficul este constant.

 

Protocolul PPP are doua modalitati de autentificare : PAP si CHAP .  
PAP-ul este mai putin folosit in ultima vreme deoarece nu este foarte sigur , trimitand parolele in „ clear text” sistemul putand pierde astfel informatie pretiosa daca se insera un sniffer. CHAP-ul este cel mai folosit protocol de autentificare datorita modului sau mai elaborat in care asigura autentificarea folosind „provocari” (chellenge ) ale serverului de autentificare .Este de asemenea important si faptul ca autentificarea se face pa parcursul mentinerii circuitului nu numai la startul acestuia .

sursa

 In sistemul nostru am verificat, si ai avut viteza cuprinsa intre 1.1 Mbps si 8.6 MbpsEmoticon care face cu ochiul.

 

Multumesc, 
Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: Huawei E587

Mulțumesc, CCristina, pentru informații!

Am selectat PAP. Rămâne să încerc cu CHAP.

Îți doresc o zi plăcută!