Modemuri internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎17-01-2012

Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

 

  • Este un accesoriu pentru stick-ul USB Vodafone Mobile Broadband, care permite conectarea mai multor dispozitive WiFi (cum ar fi PC-uri, console mobile pentru jocuri, playere muzicale digitale) în scopul utilizarii simultane a unei conexiuni securizate la Internet. Sharing Dock permite poziţionarea stick-ului USB într-o zonă cu acoperire optimă, apoi imparte conexiunea cu dispozitivele prin WiFi.
  • Sharing Dock poate fi folosit cu mai multe tipuri de stick-uri USB Vodafone Mobile Broadband cum ar fi:cum ar fi E172, E220,K3715, K3765,,K3772,K3806,K4505,K4510,K4510,K3765Z, K4505-Z, K3760.

 

  • Dispozitivul va fi configurat automat pe baza setărilor cartelei SIM, însă dacă doriţi să modifi caţi o setare, puteţi accesa pagina de gestionarea dispozitivului în timp ce sunteţi conectat la acesta prin WiFi tastând în browser http://VodafoneMobileBroadband.SharingDock sau http://192.168.0.1.Sharing Dock este conceput astfel încât să fi e uşor de utilizat, oferind în acelaşi timp un set complex de parametri confi gurabili. De exemplu,utilizatorii Vista şi Windows 7 pot activa manual funcţia WPS (Wireless Protected Setup), care securizează şi simplifi că accesul la Sharing Dock, prin apăsarea butonului WPS, la solicitarea sistemului de operare Windows, în locul introducerii cheii WPA2.

Punere in functiune:

      1.Notaţi detaliile de securitate WiFi, care includ cheia de reţea securizată WPA2 şi numele reţelei WiFi (SSID).         Cheia WPA2 şi numele SSID sunt unice pentru fi ecare dispozitiv şi sunt notate pe o etichetă afl ată pe partea inferioară a dispozitivului Sharing Dock.

     2.Introduceţi cartela SIM în stick-ul USB Vodafone Mobile Broadband, apoi introduceţi stick-ul Mobile Broadband în conectorul din partea superioară a Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock.

     3.Conectaţi Sharing Dock la priză şi porniţi-l apăsând butonul Pornit / Oprit din spatele dispozitivului. LED-ul de funcţionare din faţa dispozitivului se va aprinde.
     4.După pornire, Sharing Dock se va conecta automat la reţeaua Mobile Broadband prin stick-ul USB Mobile Broadband dacă vă afl aţi în reţeaua de domiciliu (nu sunteţi în roaming). LED-ul de conectare 3G al stick-ului USB
va afi şa tipul de conexiune stabilită.

     5.În cazul în care cartela SIM din stick-ul USB Mobile Broadband necesită introducerea unui cod PIN (sau dacă există probleme cu acoperirea Mobile Broadband), deschideţi o fereastră de browser şi veţi fi redirecţionat
automat (dacă aveţi o pagină de pornire setată în browser) la ecranul de introducere a codului PIN. Dacă redirecţionarea nu se realizează automat, accesaţi ecranul de confi gurare Sharing Dock tastând în browser
http://192.168.0.1 sau http://VodafoneMobileBroadband.SharingDock doar dacă aţi asociat / conectat deja Sharing Dock prin WiFi sau Ethernet).
     6.Funcţia WiFi Sharing Dock este activată automat la pornire, însă va trebui să creaţi la început o asociere / conexiune între dispozitivul WiFi (PC, consolă de jocuri etc.) şi Sharing Dock. În mod normal, această
asociere va fi folosită ulterior automat, în funcţie de modul de confi gurare a dispozitivului dvs.

     

 

Membru de bază
Postări: 196
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

Multumim de informatii, MeMo! Emoticon fericit

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

Spune-mi, te rog, se poate realiza o conexiune si prin cablu ethernet? Am vazut ca dock-ul are port pentru asa ceva. Multumesc

Xy
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

Da, poti conecta un PC si prin cablul de retea Emoticon care face cu ochiul

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

Salut.

Sunt convins ca dispozitivul acesta nu suporta mai mult de 5 utilizatori,De altfel,daca traficul inclus este epuizat,navigarea este un cosmar,mai ales daca sunt 2 3 utilizatori care incearca o conectare.(Deci trafic mai mult Emoticon cu limbă scoasă)

  Sunt interesat,daca cineva a testat in teren un astfel de dispozitiv.(impresii neoficiale)

Practic,cum se comporta intr-un mediu  de constructii?La vila,cand ai nevoie de semnal ,si la parter si la etaj,sau la bloc ,cand pe acelasi DISPOZITIV se conecteaza si cel de la etajul 3 si cel de la etajul 4,de exemplu.

De ce nu ,si in cazul in care apartamentul este de 12 m lungime,iar ca sa am semnal in dormitorul din spate,trebuiesc penetrati 2 pereti de beton de 25 cm grosime.

 

Multumesc anticipat

Ionut

 


Vodafone
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

   Din ce am citit zilele trecute,pe windows 8 ,gestionarea dispozitivelor wi-fi,precum acesta ,nu se va mai face in interfatza unui browser,ci intr-un portal de autentificare.

  

  


Vodafone
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

Cam asa sa arate un astfel de portal?

 

Selection_034.png


Vodafone
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Vodafone Mobile Broadband Sharing Dock

Interfata depinde de la un dispozitiv la altul.

 

Pentru routerele comercializate de Vodafone Romania am atasat mai jos pagina principala in care este facuta conexiunea:

 

1. Huawei B260

Scr001.jpg

 

2. Huawei B660

Scr002.jpg

 

3. Huawei B970

Scr003.jpg

 

Multumesc,
Tudor. 

Vodafone