Modemuri internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-03-2013
0

Re: Vodafone R212- ZTE MF93E 4G LTE Pocket WiFi Router

Buna ziua , 

  1. Spuneti-mi va rog ce setari sa fac sa se conecteze automat la internet cu SIM de la alti operatori ? 

   2. Este vreo posibilitate sa pun softul Mobile Hotspot pe modemul ZTE R212 ( MF93E ) ?

 

Am un modem luat mai de mult de pe net MF93E identic cu cel de la Vodafone si e super tare se conecteaza automat in orice retea , am fost plecat si in afara Germania, Austria , Italia , Ungaria , Grecia si am cumparat Sim_uri prepay cu oferta internet si a functionat perfect se conecta automat fara sa fie nevoie sa intru undeva sa fac ceva setari .

 

Am cumparat ieri acest modem ZTE R212 pt cineva  ( ZTE MF93E) si spre stupoarea mea are alta interfata si alt software si nu se conecteaza automat decat de pe cartela Vodafone .

 

Multumesc .

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Vodafone R212- ZTE MF93E 4G LTE Pocket WiFi Router

[ Editat ]

Salut!

 

1. In funcție de provider,conexiunea la internet sa stabilește in funcție de anumite setări.Zi-mi operatorul de la care ai SIM-ul,ca sa te ajut cu setările de configurare a profilului de conectare.

2.  Acest aspect nu l-am testat.

 

  Din experiență cu modelul comercializat de Vodafone,vine cu setarile de conectare la internet incluse in soft doar pentru rețeaua Vodafone.Pentru alti operatori trebuie introduse separat,la secțiunea Particularizat,pe care le si salvează in caz de revenire cu SIM de la același operator.Asta daca nu s-a efectuat,intre timp,revenirea dispozitivului la setările din fabrica.


Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-03-2013
0

Re: Vodafone R212- ZTE MF93E 4G LTE Pocket WiFi Router

Salut !

In primul rand imi cer scuze pt intarziere dar am vrut sa ajung acasa sa fac si cateva poze .

Am facut un print screen cu interfata de pe ZTE MF93E acelasi ca si ZTE R212 de la Vodafone .
Ce soft si interfata au pus astia de la Vodafone e o prostie , si il vand ca modem necodat dar de fapt doar cu o cartela Vodafone se conecteaza automat , cu alte cartele de la alti operatori trebuie facute manual setarile de conectare absolut de fiecare data cand vrei sa te conectezi la internet si asata numai daca stii sa le faci .

Am folosit f mult modemul de care am amintit mai sus ZTE MF93E - asta e denumirea originala a modelului de modem  (cei de la Vodafone l-au botezat in ZTE R212 doar ca sa il personalizeze) in toata Europa si e extrem de simplu , doar bagi o cartela in modem si in 30-40 secunde se va conecta automat fara a face absolut nici o setare . Probat pe cartele de la urm. operatori : Telenor-Ungaria , T-mobile -Austria si Germania , Wind si Tre - Italia , Cosmote si Wind - Grecia , Globus - Bulgaria .
E fff util un asemenea modem , decat sa platesti un sac de bani pe net in Roaming , ai oprit in prima localitate mai mare din tara in care ai intrat ai dat in jur de 15 euro si cump o cartela prepay internet sau cu oferta de net activata , de obicei in 15 euro ai cel putin 5 GB de net .
5 GB consumati in roaming ...Emoticon fericit) ajung peste 1000 euro cu o cartela prepay de la noi .

Poate se gaseste o solutie sa pun softul Mobile Hotspot pe modemul care l-am cump. de la Vodafone are memorate setarile automate pt operatorii de telefonie mobila din 189 de tari , deci e cam imposibil sa ai vreodata pb de genul asta cu orice cartela cel putin din Europa .

Referitor la intrebarea ta , am incercat cu o cartela Orange si nu se conecteaza automat .

Atasez si print screen si o poza cu ambele modemuri .

Numai de bine !

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Vodafone R212- ZTE MF93E 4G LTE Pocket WiFi Router

[ Editat ]

Pentru Orange,trebuie sa completezi doar doua campuri,după cum se vede in screen-ul de mai jos.Asta e tot.Salvezi si te conectezi la reteaua Orange.

 


Vodafone
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎27-10-2016
0

Re: Vodafone R212- ZTE MF93E 4G LTE Pocket WiFi Router

Salutare,

 

Unde ati gasit asa ceva de cumparat? As vrea sa scap si eu de al meu R212 si sa fac rost de un MF93E

 

Multumesc.

Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Vodafone R212- ZTE MF93E 4G LTE Pocket WiFi Router

Buna, Lauryx!

 

Iti putem recomanda hotspotul Vodafone R216, ai mai multe detalii aici https://www.vodafone.ro/shop/modemuri/data-device-vodafone-hotspot-r216-lte?&leadType= 

Terminalul este blocat in reteaua Vodafone, dar daca il achizitionezi la pret de liber, va fi facuta in mod gratuit.

Tudor

Vodafone