Modemuri internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 67
Înregistrat: ‎07-06-2013
0

Vodafone ZTE R212 - Limited service pe 4G

Buna

  Am un ZTE R212 si pe 4G imi tot apare Limited service. Azi am sunat la suport si mi-a zis ca nu a fost provizionat bine apoi i-am facut default settings. A mers un pic azi aprox 2GB trafic dar dupa iar a aparut acel mesaj si doar pe 3G mai poate fi folosit. Lunile trecute mi s-au schimbat vreo 4 astfel de modemuri si dupa schimbare imi mergea aprox 1 saptamana pe 4G apoi iar Limited service desi semnalul e ok 3-4 linii. Pe 3G a functionat ok totdeauna. Mi s-a schimbat si sim. Firmware am vazut ca nu s-a mai modificat de demult la vers 4.5. Eu zic ca e o problema de firmware si ar fi ok raportat la producator.

  De asemenea mi se blocheaza si pe 3G in fiecare zi de 2-3 ori si tot trebuie sa-l restartez. Si aceasta tot din firmware era. Asa a fost anu trecut si cu D-link-urile acelea 921 de a trebuit sa fac o gramada de reclamatii pana a scos producatorul un firmware nou, desi am zis de nu stiu cate ori ca e de la firmware si a trebuit sa inchid si un abonament din cauza asta pana sa va treziti ca e de la firmware. Ar fi ok sa rezolvati si cu acest firmware ca n-as vrea sa inchid si abonamentul acesta...dar daca trebuie si tot asa continua n-o sa-mi oferiti alta alternativa...

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Vodafone ZTE R212 - Limited service pe 4G

Salut, ionyde!

Trimite-ne te rog aceasta seizare impreuna cu numarul de telefon prin formularul de email de aici https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm. Colegii mei vor verifica situatia si vor reveni catre tine cu mai multe detalii si o rezolvare.

Multumesc,
Ana