Modemuri internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: ZTE K4201-Z

Asa am stricat si eu un modem.Nu m-am complicat cu el ,dupa aceea.Am cumparat altul,asupra caruia nu intervin neautorizat.  Emoticon fericit


Vodafone
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎09-05-2015
0

Re: ZTE K4201-Z

Bună ziua.

Am un modem de la ZTE, K4201-Z (...HSPA USB Stick).

Merge foarte bine la Desktop (Win XP - anterior, Win 7 Ultimate şi Ubuntu 12.04). La fel la Laptop (aceleaşi S.O.)

 

Dar tableta nu-l recunoaşte...

Este o tabletă cumpărată acum 1 an şi jumătate (ALLVIEW Viva Q7 Life Quadcore, 1 GB RAM...etc)

Pe site-urile de limbă engleză se tot vorbea de root-area tabletei pentru a face ulterior recunoaşterea "dongle"-ului.

NU există altă soluţie ?... Un update la softul modemului ? (Fiindcă am citit că unele modemuri erau recunoscute de aceeaşi tabletă... dar nu erau K4201-Z ... era ceva destul de asemănător ca nume, dar nu era ăsta. În ianuarie 2012 am avut un alt stick, apoi mi-a fost schimbat, gratuit, probabil pentru un soft mai bun, o viteză mai mare)

 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: ZTE K4201-Z

[ Editat ]

Salut!

 Modemurile cu tehnologia QuickStart,cum este Vodafone K4201-Z,nu sunt compatibile cu tabletel cu sistem de operare Android.Au drivere dezvoltate doar pentru Windows,Mac si Linux.Verifica lista de modemuri compatibile,de pe pagina producatorului,si achiziționează unul din acelea.

 Ori,recomandarea mea,achiziționează un modem wi-fi(de exemplu,Vodafone R209-Z),pentru o experienta mult îmbunătățită de utilizare.Sa stea atârnat un modem USB de tableta nu este chiar practic.


Vodafone
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎09-05-2015
0

Re: ZTE K4201-Z

[ Editat ]

Mersi mult pentru răspuns, Ionuţ. 

Deocamdată am făcut comanda pentru Samsung Galaxy Core Prime Negru, mi s-a părut suficient de ieftin şi bun pentru ce am eu nevoie (Aici ar fi Off-Topic, dar m-ar interesa un thread de discuţie despre extraopţiuni, fiindcă 600 MB pe lună îmi par cam puţini. Mi-ar cam trebui măcar 2 GB, cred).

 

Eu sunt de 20 de ani prof de MateInfo şi m-am cam săturat să car cărţi după mine... şi mereu ai "senzaţia" că nu ai luat tocmai cartea care trebuia (azi trebuie să-i "vrăjeşti" pe elevi, nu mai merge ca altădată... Neapărat trebuie tehnologie. Dar nu e Internet în orice sală.. iar ei au interdicţie - de la "direcţie" - să deschidă telefoanele în timpul orei, sau să vină cu tabletele).

 

Şi am nevoie de Internet în ORICE sală de clasă ar fi, iar cu Laptopul nu-mi place deloc să mă car... De-aia mă gândeam la tabletă (are 7"), este chiar mai mică decât o carte şi ar sta doar pe catedră, nu m-ar deranja. Dar la prelungire la abonament la modem-stick o să cer un modem cum mi-ai spus, ca să fie compatibil cu tableta (chiar nu vreau să fac root-are, mi se pare prea mult de muncit ulterior). 

 

O să caut la ei pe site şi poate cer prelungirea mai dinainte (şi aseară, la telefon am prelungit tot dinainte de a fi trecut 2 ani de zile... şi am folosit şi vreo 30 de euro din puncte de loialitate). Dar mai întâi să mai citesc, înainte de a discuta cu ei.

 

Încă o dată, mersi pentru răspuns ! Emoticon fericit 

 

P.S. Am uitat să menţionez : tableta merge foarte bine wi-fi, dar laboratorul este totuşi departe de unele clase.. şi la doar o "liniuţă" merge greu (chiar nu are semnal câteodată). 

 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: ZTE K4201-Z

[ Editat ]

Salut!

Trimit un email la ******ail.com si vom discuta mai in detaliu.


Vodafone
Highlighted
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎09-05-2015
0

Re: ZTE K4201-Z

(Off-Topic)

Abia acum am reactivat mesageria privată Emoticon fericit