Modemuri internet

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎13-06-2012

stick k3565-z

Salutare,

  Am un stick k3565-z pe care nu-l mai pot instala pe calculatorul "nou", dupa ce , cel vechi s-a stricat.Am incercat pe un altul imprumutat si nici pe ala nu merge ba chiar ala se inchide atunci cand introduc stick-ul in el.

  Va rog, dati-mi o solutie,un sfat ....orice. Multumesc!

Membru cu acte în regulă
Postări: 276
Înregistrat: ‎01-02-2012

Re: stick k3565-z

Salut. Gigi,

 

Downloadeaza de pe net softul pentru 3565-z. .Opreste antivirusul. Porneste instalarea softului fara sa bagi stickul in USB. Restart. Dupa restart introduci stickul. Ar trebui sa iti meraga daca urmezi intocmai pasii. Asteptam vesti.

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: stick k3565-z

Sper sa te ajute acest link

http://www.filecrop.com/zte-k3565-z-driver.html

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎13-06-2012
0

Re: stick k3565-z

[ Editat ]

Mutumesc mult , sper sa reusesc.

Din pacate instalarea nu a reusit. In timpul procesului de instalare , in aceeasi fereastra a inceput  rularea sau derularea procesului  "rolling back action". Cred ca ,ce apucase sa se instaleze, s-a dezinstalat automat. Nu stiu ce sa fac,poate fi calculatorul de vina!? Ca sistem de operare:   xp sp3 2011

Membru cu acte în regulă
Postări: 350
Înregistrat: ‎30-01-2012

Re: stick k3565-z

[ Editat ]

salut

 

gigidintaru ai sa reusesti cu siguranta intodeauna cauti driverul cel mai nou  ca sa -ti mearga bine,in cazul tau la acest model de stick k3565-z

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: stick k3565-z

[ Editat ]

Salut gigidintaru.

Pentru inceput spune-ne ce aplicatie folosesti pentru conectarea de internet. Ai un abonament sau o cartela? Modemul este recunoscut de aplicatie? Primesti acolo vreo eroare sau un mesaj precum "No device" - "Nu exista dispozitiv"? Daca da, verifica informatiile de aici.

 

Modemul apare in Phone and Modem la tabul Modems?

 

modem.JPG

 

Daca da, atunci poti face o conexiune dial-up conform cu pasii dati de Ionut aici.

 

O alta solutie ar fi instalarea aplicatiei Join Air de aici. Setarile de APN(nume punct de acces) sunt facute automat de aplicatie, insa daca vei intampina o eroare, il poti configura manual. Poti face asta in Settings->Wireless & network-> Network operators ->APN si apesi pe iconita de meniu apoi New APN si le completezi ca mai jos:

 

internet postpaid.JPG

 

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎13-06-2012
0

Re: stick k3565-z

Salut,Tudor

 Am un aboanment,m-a foloseam de el rar la tara.Ca mi s-a stricat calc. am rezolvat problema inlocuind-ul.Ca nu mai merge modemul cu noul calc.,e f. complicat.M-am uitat peste toate schemele trimise de tine dar n-am inteles mai nimic.Sa ma apuc acum sa iau cateva ore de IT , mi-ar fi f. greu din cauza timpului. Daca stiam ca e asa complicat sa fii abonat la VDF, stateam linistit . Imi aduc aminte ca atunci cand l-am instalat a fost f. simplu. Acum , am instalat ultima versiune de soft dar nu recunoaste niciun dispozitiv.Mai mult decat atat cand introduc stick-ul se inchide si calculatorul.

Daca  exita o varianta de rez. simpla si rapida ar fi nemaipomenit.

Iti multumesc mult, dar stii tu , fiecare se pricepe la ceea ce a invatat .Din pacate partea asta nu imi este la indemana

 

 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: stick k3565-z

In regula, nu e nicio problema Emoticon fericit


Trimite-mi te rog numarul tau de telefon printr-un mesaj, iar toti pasii ce ti i-am scris mai sus o sa ii facem pe rand intr-o maniera mai usoara pentru tine.

Tudor. 

Vodafone
Membru cu acte în regulă
Postări: 276
Înregistrat: ‎01-02-2012
0

Re: stick k3565-z

Salve Gigi ,tu nu ai probleme cu softul Vodafone ci o problema cu USB controllers. Fa degraba un update pentru OS-ul tau ca altfel nu rezolvi nimic. Arunca un ochi pe ACEST link. Dupa ce faci update-ul ruleaza si aplicatia Vodafone.

Hai ca te astept aici dar repede pana nu ma baneaza un moderator din nou Emoticon fericit)