MyVodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎12-11-2018
0
Soluţie acceptată

Concurs mistery box

Nu pot sa cred ca nu a postat nimeni pe acest forum despre Concursul "Traieste viata ca un joc";sau poate nu am stiut eu unde sa caut ,dar ma confrunt cu o problema si avand in vedere ca prin telefon am fost "plimbat" de la un operator la altul am sa incerc si aici pe forum sa aflu rezolvare la problema mea cu acest concurs.Problema este simpla din punctul meu de vedere: am adunat cele 8 cartonase de la una din colectii si conform regulamentului daca nu am fraudat sau am cartela valabila ar fi trebuit sa fiu contactat pt validarea premiului in cel mult 24 de ore de la completarea colectiei,ceea ce evident ca nu s-a intamplat. Astept sa vad daca aici SERVICIUL DE ASISTENTA VODAFONE are ceva de spus si binenteles astept si parerile utilizatorilor.
Moderator
Postări: 650
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Concurs mistery box

Buna,

 

Pentru a putea face mai multe verificari avem rugamintea sa ne transmiti prin email la adresa socialmedia_ro@vodafone.com detalierea solicitarii tale impreuna cu numarul de telefon in cauza. Te rugam sa mentionezi si numele de utilizator de aici in subiectul email-ului trimis. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

Madalina

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎12-11-2018
0

Re: Concurs mistery box

Am trimis
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎07-12-2018
0

Re: Concurs mistery box

Am primit un joker care m-ar interesa sa il folosesc, dar nu pot. Este vorba de un voucher de 50% la produse Philips. Am primit un cod, ce poate fi folosit pana pe 15 decembrie, si imi zice sa il folosesc pe pagina dedicata campaniei. Care ar fi aceasta? Ca daca apas pe link, imi da eroare "Page Not Found"

Moderator
Postări: 201
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Concurs mistery box

Buna!

 

Ai reusit sa folosesti voucherul? Intr-adevar acesta a fost disponibil pana in data de 15.12.2018.

 

Elena