MyVodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎18-08-2012
0

Numar principal - My Vodafone

Buna ziua,

Acum doua zile am mai adaugat un abonament celui deja existent... (ambele numere vor veni pe o singura factura)

Am inteles ca nu pot vizualiza cost control decat pt unu dintre ele (din acest forum), este o problema peste care pot trece, desi nu mi se pare normal.

Dar de cand am adaugat noul abonament, acesta a devenit nr principal al contului de myvodafone (si am instiintat persoana de la arsis cand am facut abonamentul ca vreau ca nr vechi sa ramana principal) , cum pot schimba numarul principal? 

p.s. dupa adugarea noului nr am observat ca s-au schimbat si datele de facturare,la o adresesa la care nu mai locuiesc de 2 ani de zile,desi am prezentat buletinul nou (cu noua adresa,adresa la care primesc facturile de doi ani de zile Emoticon fericit) ). Am schimbat eu adresa,dar as putea afla intr-un fel daca urmatoarea factura va sosi unde trebuie?

Multumesc.

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Numar principal - My Vodafone

Buna si bine ai venit pe forum!

 

Pentru a putea verifica aceasta situatie, te rog sa imi lasi un mesaj privat in care sa incluzi userii tai de MyVodafone si sa mentionezi care ar trebui sa fie cel principal. De asemenea, te rog sa imi oferi si adresa de facturare corecta.

 

Imi poti scrie aici apasand pe Trimite un mesaj privat acestui utilizator.

Multumesc!

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Numar principal - My Vodafone

[ Editat ]

Foarte importanta si practica,in acelasi timp,posibilitatea de a gestiona mai multe numere pe un singur cont.,cu predefinirea unui numar administrator(principal)  La un numar de 2-3 abonamente,mai treaca mearga,dar la un numar considerabil de abonamente...un cosmar ,fiecare  cu contul de myvodafone separat.

 

   Practic,daca esti si utilizator al aplicatiei MyVodafone(iOS si Android), consultarea Cost Controlului,plus altele,este la indemana.


Vodafone