MyVodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎05-08-2013
0

Problema Google Now !

Am un Vodafone Smart Mini cu Android Jelly Bean deci si cu Google Now. Problema este ca atunci cand ii spun ce sa faca in engleza imi ia mesajul exact cum i l-am rostit dar cauta pe google in loc de telefon,aplicatii etc.

 

Spre exemplu "How far is the moon from the earth? " imi pune mesajul in bara de cautare google si cauta. Pe cand la alti utilizatori pe YouTube este o voce care le spune exact ce si cum. 

 

Eu nu am nici macar acea voce. Era pe site-ul Google o eroare cum ca nu operatorul meu ar fi blocat unele chestii si nu am acces total nu mai gasesc mesajul pe site din pacate sa va spun exact. 

 

Am bifat ca Google Now poate sa foloseasca toate aplicatiile am un cont Google conectat nu vad care e problema. Am verificat de 10 ori deci nu are legatura cu aplicatia. 

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎05-08-2013

Re: Problema Google Now !

Ok am rezolvat singurel. Se pare ca telefonul era setat pe Limba Romana asa ca nu mergea. Pentru cei care au problema asta.

Intrati in App Store si cautati Set Locale and Language descarcati aplicatia si setati pe Engleza [Statele Unite] si ar trebui sa mearga perfect.