MyVodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎28-11-2017
0

asistenta comanda magazin online

salut,

 

am plasat acum circa o saptamana o comanda in magazinul online. am primit aseara un email de la o colega de a voastra, cum ca trebuie sa achit o anumita suma la livrare (Garantia), dar nu sunt foarte lamurit daca acea suma include si suma de plata pentru telefon, deoarece mi se pare cam maricica, fiind si o oferta de black friday pe deasupra Emoticon fericit

 

am tot trimis emailuri pana la ora aceasta dar nu am primit inca un raspuns, iar colega din call center nu a putut sa imi ofere mai multe detalii decat stiam deja, nu stia nici de valoarea garantiei, deci nu ma lamurit in totalitate.

 

astept raspunsul vostru pentru a putea da curs comenzii.

 

ms.

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎28-11-2017
0

Re: asistenta comanda magazin online

nu mai este nevoie de nicio lamurire. comanda a fost deja anulata in mai putin de 48 de ore.

 

super oferta de black friday..... sa soliciti o garantie asa de mare ca pretul actual la abonament al telefonului..... fara cuvinte.

 

multumesc vodafone

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: asistenta comanda magazin online

[ Editat ]

Buna,

Multumim pentru ca ne-ai scris, balea! In situatia in care era vorba despre o garantie e important sa stii ca acea suma ti se returneaza dupa cel putin 6 luni.

Garantia se percepe in anumite conditii. Pentru mai multe detalii, te rugam sa citesti si informatiile de aici: https://www.vodafone.ro/business/asistenta/factura-si-plata/garantii/de-ce-trebuie-depuse-garantii-p...

Multumesc,
Madalina

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎20-06-2018
0

Re: asistenta comanda magazin online

Buna ziua,
 
Am plasat o comanda online VDFRO522777206 , am primit mail unde mi s au cerut copie de buletin si copie permis conducere necesare pentru migrarea de la cartela la abonament si achizitionarea unui telefon . Am trimis copiile de pe actele necesare dar nu am primit nici un raspuns de 2 zile .
Highlighted
Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: asistenta comanda magazin online

Buna,

Observ ca pentru activarea serviciilor si pentru primirea acelui telefon ti se solicita o plata in avans de 949 lei. Ai reusit sa achiti aceasta suma?

Madalina