MyVodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-01-2014
0

cont MyVodafone

Buna,

as dori sa mi se updateze sau sa mi se stearga contul actual ce exista pe numarul meu de telefon. Abonamentul a fost pana de curand impreuna cu a celorlati membrii ai familiei, pe numele mamei mele iar acum l-am trecut pe numele meu. Numarul de telefon este al meu insa datele din cont sunt doar ale lor.

Va rog sa ma ajutati caci nu sunt pe moment in tara si m-ar ajuta sa imi vad factura si sa imi gestionez abonamentul.

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: cont MyVodafone

Buna Dorina si bine ai venit pe forum!

 

Pentru a primi asistenta pentru contul tau MyVodafone este necesar sa apelezi *222. Vei fi transferata catre echipa specializata si colegii mei te vor ajuta cu modificarile dorite.

 

O zi frumoasa!

 

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-01-2014

Re: cont MyVodafone

Multumesc frumos pentru raspuns!

 

contul mi-a fost resetat si corespunde in sfarsit numarului de telefon, insa username-ul mi-a ramas cel al mamei mele. As dori daca se poate sa il schimb in al meu sau daca nu sa refac total atunci contul. Merci!

 

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: cont MyVodafone

Buna Dorina!

Userul nu poate fi modificat. Este necesar sa reapelezi *222 pentru a ti se sterge contul iar apoi il poti reface cu numele dorit. 

 

Stergerea contului de MyVodafone va atrage dupa sine imposibilitatea accesarii forumului, deoarece exista o corelatie intre contul de forum si cel de MyVodafone. Iti putem reda accesul pe forum dupa refacerea contului de MyVodafone tot pe userul dorina_weidner (daca doresti) ori poti face un user nou, tu alegi.

 

Daca doresti sa iti redam acces la userul actual dupa ce refaci contul MyVodafone, te rog sa ne trimiti un e-mail pe adresa forumsupport_ro@vodafone.com in care sa soliciti acest lucru si sa mentionezi noul user de MyVodafone. E-mailul il poti trimite in atentia mea si ma voi ocupa cu placere.

 

O zi frumoasa!