MyVodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎30-07-2012
0
Soluţie acceptată

incarcare cartela din myvodafone cu cartela electronica - cod

am cautat dar nu pot incarca cartela cu o cartela de reincarcare cu cod, nu am optiune decat pentru reincarcare cu  plata prin card. nu caut eu bine sau nu exista aceasta optiune ? Daca nu exista cum pot incarca o cartela daca telefonul nu este la mine si am cod de reincarcare... ?

Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012
0

Re: incarcare cartela din myvodafone cu cartela electronica - cod

[ Editat ]
Buna bulkmania si bine ai venit pe forum!
 
 
Pentru a reincarca cu cod secret un numar apartinand altei cartele este necesar sa apelezi 444 de pe cartela sau abonament Vodafone.
Daca apelezi de pe un numar cu abonament,vei auzi: "Bine ai venit in sistemul ce iti permite reincarcarea Cartelei Vodafone sau abonamentului Vodafone2in1". Esti rugat sa alegi limba, dupa care sunt prezentate doua optiuni: "Pentru reincarcarea cu plata la factura apasa 1; pentru reincarcare cu cartele valorice folosind codul secret apasa 2".
Dupa ce apesi 2, robotul iti solicita numarul de telefon pentru care doresti reincarcarea: "Introdu numarul de telefon pentru care vrei sa reincarci incepand cu prefixul 07.";
 

 

Daca apelezi de pe o cartela Vodafone vei auzi:

"Bine ai venit in sistemul ce iti permite reincarcarea Cartelei Vodafone sau abonamentului Vodafone2in1".

Esti rugat sa alegi limba, dupa care se aude: "Introdu numarul de telefon pentru care vrei sa reincarci incepand cu prefixul 07."Daca mai ai nelamuriri, te rog, sa mi le adresezi.

 

 

Multumesc,

Alina