Nokia

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎05-08-2013
0

O recomandare!

Buna ziua. As vrea a ma ajutati in legatura cu alegerea unui telefon. Am de ales intre Nokia lumia 520,HTC 8S si Sony Xperia L. Ce mi-ati putea recomanda? Multumesc anticipat!

Highlighted
Membru veteran
Postări: 659
Înregistrat: ‎17-04-2012

Re: O recomandare!

[ Editat ]

Salut.

 

Pai mai sunt cativa factori de care trebuie sa ti cont:

 

- daca il iei la abonament sau la liber;

- ce buget ai alocat;

- spune si care e necesarul tau de minute.

____________________________________________________________________________________________________
HTC One 32 GB Black
Voucher pentru reducere 1% la orice achiziție de pe PC Garage - OIBYKUOG
Voucher pentru reducere 3% la orice achiziție de pe WatchShop - 858MYXYUVodafone
Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012

Re: O recomandare!

Buna ziua,

 

Ceea ce voi scrie in continuare reprezinta opinia si preferintele mele personale. Dumneavoastra faceti cum credeti ca e mai bine pentru dumneavoastra.

 

HTC Windows Phone 8S si Nokia Lumia 520 sunt ambele smartphone-uri cu sistemul de operare Windows Phone 8. Intre acestea doua as alege intotdeauna Nokia Lumia 520. Lumia 520 are mai multe benzi de frecventa pentru comunicatia 3G, si i se poate extinde spatiul de stocare pana la 64 GB (Windows Phone 8S merge doar pana la 32 GB). In rest ca si dimensiuni si capabilitati sunt similare, din ce vad eu pe GSMArena. Nokia Lumia 520 mai are fata de HTC 8S si avantajul ca vine cu o serie de aplicatii dezvoltate de Nokia pentru Windows Phone 8 cum ar fi Nokia Drive, Nokia HERE etc.

 

Sony Xperia L este un smartphone cu sistemul de operare Android. Eu personal nu sunt un fan al acestui sistem de operare. Prefer un sistem de operare care sa poata rula aplicatii native, cu resurse hardware mai reduse, in fata unui sistem de operare care ruleaza aplicatii scrise in limbaj interpretat, deci mai portabile, dar cu consum de resurse hardware mai mare. Vorbind strict pe specificatii hardware, Sony Xperia L are mai multa memorie RAM (1 GB versus 512 MB), o camera foto cu mai multi megapixeli (8 MP versus 5 MP), un display cu o diagonala ceva mai mare, dar cu o densitate a pixelilor mai mica (228 ppi versus 233 ppi). E drept ca nu cred ca este vizibila aceasta diferenta de densitate a pixelilor. Spatiul de stocare la Sony Xperia L se limiteaza la 32 GB.

 

In ceea ce priveste aplicatiile disponibile pentru cele doua sisteme de operare (Android si Windows Phone 8), da este adevarat ca selectia este mai bogata si mai variata in cazul Android-ului decat in cazul Windows Phone-ului. Aplicatiile esentiale sunt disponibile si pentru Windows Phone 8. Depinde ce fel de aplicatii va intereseaza pe dumneavoastra.

 

Puteti sa si cautati pe Internet articole despre aceste mdoele de smartphone-uri, sa vedeti si ce zic altii despre ele.

 

De exemplu, scorul lui GSMArena pentru Nokia Lumia 520 este: 8.3 pentru design, 8.2 pentru functionalitati si 8.3 pentru performanta. Scorul pentru HTC Windows Phone 8S este 6.3, 5.7 si 5.8. Scorul pentru Sony Xperia L este 8.1, 8.0, 7.9.

 

Daca ar fi sa aleg eu, as alege Nokia Lumia 520.

Cosmin
Colaborator debutant
Postări: 30
Înregistrat: ‎06-04-2013

Re: O recomandare!

Acum depinde si de bugetul tau pe care il ai...

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎05-08-2013
0

Re: O recomandare!

nu e vorba de buget Emoticon foarte fericit

Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012

Re: O recomandare!

Daca nu aveti o limita de buget, atunci poate ne puteti spune cam ce anume v-ar interesa in mod deosebit la un smartphone, care sunt acele functionalitati importante pentru dumneavoastra. Asta ca sa va putem da ceva sugestii potrivite cu asteptarile dumneavoastra.

 

Cosmin