Nokia

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎18-05-2012
0

Oferta Nokia Lumia 520

Mi s-a facut o oferta cu 99 euro pentru telefonul Nokia Lumia 520 la un abonament de 10 euro/luna.Mi s-a spus ca este o oferta promotionala,ca acest telefon este mult mai scump fara aceasta oferta si va rog mult de tot sa imi spuneti si mie daca este un telefon bun,daca pretul este acceptabil (pentru ca mie mi se pare putin cam scump) si daca merita oferta. Eu nu ma pricep la telefoane , dar vreau sa i-l fac cadou fetitei mele.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎16-07-2013
0

Re: Oferta Nokia Lumia 520

Nu merita , telefonul este in jur de 150 de euro nou...

Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012

Re: Oferta Nokia Lumia 520

Buna ziua,

 

Trebuie sa stiti in primul rand ca acesta este un smartphone, adica un telefon ce va ofera posibilitatea sa accesati Internetul si retelele de socializare gen Facebook si Twitter, va ofera posiblitatea de a face fotografii si clipuri video, puteti viziona pe telefon filme, si va ofera posibilitatea sa va jucati jocuri create pentru sistemul de operare Windows Phone 7.5 sau 8. 

 

Daca fetita dumneavoastra nu este inca la varsta la care ar putea sa fie interesata de aceste functionalitati, sau daca dumneavoastra considerati ca copilul dumneavoastra ar trebui poate sa acorde mai multa atentie invataturii si vietii de copil, si mai putina atentie Internetului si retelelor de socializare, atunci eu personal nu v-as recomanda sa faceti aceasta achizitie.

 

Nokia Lumia 520 este un smartphone entry-level, si are cel mai mic pret din gama Lumia. Evident si performantele lui sunt la nivelul pretului. Nu poate fi comparat cu Lumia 720 sau 920.

 

In ceea ce priveste pretul tot ce va pot spune ca acest model este vandut prin Amazon Germania de exemplu, cu un pret ce variaza in functie de vanzator intre 145 si 180 Euro. Este vorba despre pretul fara abonament, telefonul nefiind blocat in vreo retea.

 

La noi in tara EMAG de exemplu vinde acest model cu 700 lei. Din nou e vorba despre pretul fara abonament.

 

Ar fi util daca ne-ati spune si care ar fi perioada contractuala ce v-a fost propusa. 10 eur/luna timp de cati ani? Si ar fi bine sa stiti ce servicii sunt incluse in acest abonament de 10 EUR/luna. Cate minute de convorbire sunt incluse in abonament, care sunt tarifele in cazul depasirii minutelor incluse in abonament, cat trafic de date este inclus in abonament, care este tariful pentru traficul de date ce depaseste volumul inclus in abonament si asa mai departe.

 

Personal 99 EUR pentru Lumia 520 cu un abonament de 10 EUR/luna mi se pare un pic cam mult.

Cosmin
Membru VIP
Postări: 6.909
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Oferta Nokia Lumia 520

[ Editat ]

 Salut!

  Daca isi doreste un smartphone sa se indrepte spre cele cu sistem de operare Android.La acelasi abonament de 10 euro(banuiesc ca este vorba despre Smart 10 online) pretul de achizitie al unui telefon este mai mic(Vodafone Smart 3 este la 54 de euro,Samsung Galaxy Young la 59 de euro,etc)

   Important de urmarit si promotiile.Vad ca la interval de o luna,pentru cateva zile,acestora se aplica o reducere promotionala.A fost una in intervalul 25-26 iulie 2013.

   In intervalul 25-29 iunie,un Vodafone SMART 3 l-am luat cu 9 euro(beneficiind de reducerea promotionala de 30 de euro aferenta abonamentelor Smart si respectiv de 15 euro in baza voucherului primit)

 

   Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎18-05-2012
0

Re: Oferta Nokia Lumia 520

Aceasta este oferta : 1500 minute incluse in retea, 150 MB internet pe mobil , bonus de 500 MB ( 6 luni) ,SMS-uri nelimitate in orice retea si 150 minute nationale incluse.  

Iar fetita are 14 ani si are un HTC Explorer si isi doreste un Nokia Lumia.

Membru de bază
Postări: 230
Înregistrat: ‎05-02-2012

Re: Oferta Nokia Lumia 520

In primul rand vreau sa-i urez multi ani frumosi inainte fetitei dumneavoastra.

Dupa cum ziceam, mie mi se pare un pic cam mult 99 EUR pentru Lumia 520. Contractul este pentru o perioada de 1 an sau 2 ani?

Daca ar fi sa fie 99 EUR pentru Lumia 720 in loc de Lumia 520, la un contract pe 1 an de zile, personal mi s-ar parea mai atractiva oferta. Lumia 720 este mai performant decat Lumia 520 din multe puncte de vedere.

 

De asemenea, poate ca exista ceva loc de negociere. In conformitate cu datele pe care ni le-ati dat despre acest abonament, as zice ca vi s-a oferit abonamentul Smart 10 cu un bonus de 500 MB in primele 6 luni. Acest abonament include si muzica nelimitata prin serviciul Zonga si spatiu de stocare de 5 GB in Vodafone Cloud. Numai ca aceste doua servicii nu sunt disponibile pentru sistemul de operare Windows Phone. Prin urmare un terminal din seria Lumia nu se va putea folosi de ele dar dumneavoastra le veti plati luna de luna. De aceea zic ca daca as fi in locul dumneavoastra, si ar exista posibilitatea negocierii, as solicita ori o reducere mai mare la pretul terminalului, ori o reducere a costului lunar al abonamentului. Cumva sa compenseze faptul ca nu se vor putea folosi aceste servicii de pe terminalul vandut.

 

Ar trebui sa mai aveti un aspect in vedere. Dupa 6 luni, cei 150 MB nu cred ca vor fi suficienti. Si cred ca va trebui sa achizitionati o extraoptiune de internet pe mobil. Macar 250 MB in plus (4 EUR/luna) pe langa cei 150 MB inclusi in abonament cred ca v-ar trebui.

 

Un ultim lucru. Ma bucura sa aud ca fetita dumneavoastra este interesata de gama Lumia. Insa ar trebui sa stiti ca selectia de aplicatii si jocuri disponibile pentru Lumia este mai limitata decat selectia de jocuri si aplicatii disponibile pentru terminalele cu sistem de operare Android. Aplicatiile esentiale sunt prezente pe Windows Phone, dar presupun ca pe fetita dumneavoastra nu o intereseaza neaparat aplicatii gen Office (Word, Excel, Powerpoint) ci o intereseaza mai mult jocurile. E bine sa stiti ca e posibil sa nu regaseasca anumite jocuri disponibile pentru Android si pe Windows Phone.

 

Sper ca v-am fost de ajutor.

Cosmin
Moderator
Postări: 2.561
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Oferta Nokia Lumia 520

Salutari!

Preturile pentru 1an/2ani pot fi obtinute si de pe site pentru Lumia 720 sau Lumia 520 impreuna cu abonamentul Smart 10.

 

preturi.jpg

 

Primele doua de sus sunt pentru Lumia 720(stanga cu contract de 24 luni, dreapta cu contract de 12 luni), iar celelalte pentru Lumia 520(stanga cu contract de 24 luni, dreapta cu contract de 12 luni), asadar pretul comunicat de 99 euro e valabil cu abonamentul Smart 10 pe o perioada contractuala de 24 luni.

 

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎24-03-2012
0

Re: Oferta Nokia Lumia 520

[ Editat ]

cumpara Nokia Lumia 520 de pe ** sau ** cu pret de 649ron pentru ca la vodafon telefonu costa 750 de ron si numai ai bataie de cap ca sa platesti abonamente scumpe fara nici un avantaj si eu ma gandesc sa renunt la ei dupa 2 ani

Membru VIP
Postări: 6.909
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Oferta Nokia Lumia 520

  Achizitia din alte magazine se justifica daca se opteaza pentru telefon fara sa fie insotit de servici,dar avand in vedere ca se doreste prelungire contractuala mai bine se face achizitia de la operator.Subventia telefonului+reducere printr-un voucher+reduceri promotionale aplicate direct sau prin cresterea valorii unui punct de loialitate cu 50 %,fac ca pretul final al telefonului sa fie cat mai mic spre neglijabil.

 

   Doar sa se intrebe ,iar solutiile nu se lasa asteptate.  Emoticon care face cu ochiul


Vodafone