Nokia

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎31-07-2013
0

Regenersis - cel mai prost service

[ Editat ]

Nokia N97 mini -pentru a carui constatare s-a stat 2 ore la Regenersis pe Bd Timisoara, si pentru care am primit un cost estimativ de reparatie de 199 lei; dupa o saptamana primesc telefon si un alt cost - 349 lei; sun la relatii cleinti si intreb de unde reiese aceasta majorare si ce piese mi se inlocuiesc in banii astia; nu au raspunsul dar promit sa ma sune inapoi in cursul zilei respective. Suna dupa 10 minute si cer sa vina cineva sa ia aparatul pentru ca s-a refuzat reparatia!!!!! Sun iar la relatii clienti si cer sa mi se comunice ce piese se schimba la aparat si la ce bani si primesc raspuns cum ca 2 piese (nu le-a retinut numele) trebuie schimbat si cu tot cu manopera costa 385 lei !!!! Deci in cateva ore tariful reparatiei a crescut cu ~40 lei... La cat ar fi ajuns pana ajungeam sa ridic telefonul de la ei, in cazul in care acceptam reparatia????

Domnilor, la voi bataia de joc este in floare, iar clientul nu este decat un **bleep**, care daca vrea un telefon functional trebuie sa dea cat cereti voi .... altfel, e liber sa-si ia aparatul inapoi, voi ramaneti cu taxa de constatare a defectiunii incasata ... si uite asa faceti bani fara sa munciti; sigur nu aveti nici personal care sa faca fata la atatea aparate cate vi se aduc!!! Rusine! Rusine!Rusine! Nu meritati nici macar timpul pe care l-am alocat sa scriu acest mesaj, dar o fac pentru ca, poate altii nu fac greseala pe care am facut-o eu ... sa merg la REGENERSIS sa repar telefonul!

Cine are nevoie de reparatii, sa evite REGENERSIS!!!!! Este o mare mare bataie de joc acolo! Nu genereaza decat timp irosit si bani aruncati pe fereastra! Rusine!!!!!Rusine!!!!!!!! Rusine!!!!!!!!!

Pacat pentru Vodafone ca are asa parteneri!!!!!!! Incercati altceva, altfel veti pierde si clienti din cauza REGENERSIS!

(Pentru verificare domnilor codul de reparatie este 2*****NOK)

 

Catalina Preda

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: Regenersis - cel mai prost service

Buna catalina_preda3


Am solicitat informatii pe baza numarului de pe fisa de reparatie la Regenersis. Am primit raspunsul de mai jos:

 

Telefonul a fost predat la service in data de 24.07.2013 in afara garantiei cu defect reclamat “probleme touch” cand la insistentele clientului i s-a comunicat un prêt estimativ pentru inlocuire touch. Fara verificarea aparatului, nu se poate oferi un prêt de reparatie corect, doar unul aproximativ, bazat pe ceea ce considera clientul ca ar fi defect si ce se poate observa. Acest aparat avea defecte atat flexul cat si mecanismul de culisare pe care este fixat flexul.

Sunt situatii cand doar in urma inlocuirii unei anumite componente se pot face verificari complete asupra functionalitatii aparatului si uneori este necesar ca la estimarea initiala sa se mai adauge si alte piese. 

Dupa verificare, in 26.07.2013, a fost estimat pretul reparatiei (385.30RON) si s-a incercat contactarea clientului care a respins apelul. In data de 31.07, dupa comunicarea pretului, clientul a dorit sa se mai gandeasca si sa revina cu raspuns. Ulterior, in aceeasi zi, a sunat o doamna care a refuzat reparatia. 

 

Daca te pot ajuta si cu alte informatii, te rog, sa ma contactezi.

O zi frumoasa!

Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎31-07-2013
0

Re: Regenersis - cel mai prost service

Raspunsul dvs. incearca sa ia apararea service-ului ... dar nu contine informatii corecte. Situatia este cea pe care am descris-o in mesajul intial.

In 24 iulie s-a facut constatarea defectiunii, pentru ca am asteptat 2 ore la sediul service-ului ca sa pot lasa aparatul. Degeaba incercati sa spuneti ca nu se fac constatari pe loc; in Bd Timisoara se fac.

In 31 iulie cand am primit tariful de 349 lei, am cerut sa mi se spuna ce piese se inlocuiesc si de ce, dar operatoarea REGENERSRIS nu stia; a spus ca revine cu informatia, dar a revenit cu comunicarea ca s-a refuzat reparatia; am sunat iar la service si am dat de alta operatoare, care stia ce piese se inlocuiesc, dar in pretul de 385 lei !!!! insa nu stia de ce trebuie inlocuite; pot sa dau si numele persoanelor cu care am vorbit, dar nu cred ca e cazul ...

Singura concluzie a acestei NEFERICITE experiente cu REGENERSIS = angajati slabi si calitate servicii ZERO = REGEBERSIS!

PS. apropos ... mecanismul de culisare al aparatului este functional, deci NU necesita inlocuire!!!! Deci concluzia de mai sus este justa.... sau a fost un lucru facut cu intentie si atunci se cheama altfel ..... as putea sa-i spun hotie???

Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: Regenersis - cel mai prost service

[ Editat ]

Buna catalina_preda3

 

In raspunsul anterior am adaugat informatiile primite de la Regenrsis in care ne-au explicat cum a decurs procesul de preluare/verificare/constatare pentru o eventuala reparatie a telefonului tau. Daca doresti, poti face o contraexpertiza telefonului tau.

 

Pentru contraexpertiza in afara garantie, te poti adresa atat service-ului Nokia, Str. Grigore Alexandrescu, nr. 59, Sector 1, Bucuresti cat si la Cordon Electronics, Strada Dumitru Brumarescu nr. 9A  Sector 4 Bucuresti ,conform datelor inscrise pe certificatul de garantie.

 

Daca ai nevoie de informatii suplimentare ne poti contacta in orice moment.


Multumesc, 
Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg