Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012

Campania promotionala “Magic Box”. Teste de personalitate.

[ Editat ]

Vodafone Romania lanseaza campania promotionala “Magic Box” prin intermediul careia ofera clientilor un nou serviciu de divertisment prin SMS “Teste de personalitate”.

Promotia se va desfasura in perioada 5 septembrie 2013 – 31 mai 2014.

 

 

Teste de Personalitate este un serviciu interactiv care iti ofera posibilitatea de a evalua zilnic o noua latura a personalitatii tale. Te bucuri in fiecare zi de un test cu intrebari interesante si, in functie de raspunsurile date, vei primi un rezultat personalizat la finalul testului. Astfel afli mereu cate ceva nou despre tine!

 

Pe durata desfasurarii, campania ofera participantilor posibilitatea de a castiga un premiu in valoare de 1000 Euro. Premiul se va acorda in fiecare trimestru, iar prima extragere va avea loc in 2 decembrie 2013. 

La campanie poate participa orice client Vodafone, abonat sau utilizator Cartela Vodafone inregistrat in sistemul Vodafone, care a implinit varsta de 18 ani.

Inscrierea in campanie si participarea la tragerea la sorti pentru premiul trimestrial se face prin SMS.

Magic Box.PNG


  • Serviciul consta in receptionarea zilnica a unui Chestionar Interactiv continand un set de 4-6 intrebări cu variante multiple de răspuns. Dupa parcurgerea intregului chestionar, utilizatorul primeste un SMS cu rezumatul rezultatelor obtinute pe baza răspunsurilor date.  Fiecare zi de promotie aduce un nou test de personalitate.

 

  • Dezabonarea de la serviciu se face gratuit prin SMS cu textul STOP la 310.

 

  • Toti clientii au sansa de a castiga un premiu in valoare de 1000 de euro (premiu trimestrial); promotia este structurata in 3 perioade, iar pentru fiecare perioada se va acorda prin tragere la sorti un premiu in valoare bruta de 1000 Euro:

       • 5 septembrie – 30 noiembrie 2013
       • 1 decembrie 2013 – 28 februarie 2014
       • 1 martie – 31 mai 2014

Mai multe detalii despre campanie, precum si regulamentul, vor fi disponibile in curand pe www.vodafone.ro/pj


Multumesc,
Roxana