Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 10
Înregistrat: ‎11-01-2012

Cinemagia - rezervare de bilete si plata

[ Editat ]

Screenshot_2012-07-13-11-46-25.png

De cate ori ai vrut sa mergeti la film, dar era un efort in plus stresul ca nu mai prindeti bilete si un loc cat mai bun in sala sau faptul ca trebuia sa iti trimiti prietena la coada de la casa de bilete ca sa gasiti intre timp loc de parcare?

 

Uita de stres! De astazi poti sa cumperi bilete la film in Grand Cinema Digiplex Baneasa direct de pe mobil cu aplicatia Cinemagia! In plus nu mai stai la coada, primesti biletul electronic pe telefon si il scanezi la intrarea in cinema.

 

Pentru achizitionarea biletelor electronice, posesorii de telefoane mobile isi pot alege filmul dorit si ora de difuzare a acestuia, direct din aplicatia gratuita Cinemagia. Odata selectat filmul, utilizatorii isi pot alege locurile in sala de cinema si ulterior, plati biletele, direct prin telefon. Pentru accesul in salile de cinema, utilizatorii nu trebuie decat sa scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, primit printr-un SMS generat automat in momentul platii. In cadrul cinematografului exista doua dispozitive dedicate.

 

Descarca de aici.