Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Nelimitat în orice rețea

[ Editat ]

Nelimitat in orice retea.jpg

 

 • Vodafone lanseaza abonamentele RED, cu convorbiri si mesaje nelimitate in orice retea si cel mai extins pachet de beneficii de pe piata
 • Noile pachete RED includ convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea nationala, precum si trafic generos de Internet mobil
 • La activarea abonamentului, clientii RED pot cumpara un smartphone de top cu doar 1 Euro si pot opta pentru un smartphone nou in fiecare an, printr-un program special
 • Serviciile de stocare si protectie a datelor, Vodafone Cloud si Vodafone Protect, sunt incluse gratuit in pachetele RED
 • Clientii care opteaza pentru RED primesc serviciul Zonga gratuit, pe toata perioada abonamentului, alaturi de alte beneficii

Bucuresti, Romania – 12 aprilie 2013 – Vodafone Romania lanseaza astazi noile abonamente RED, care permit clientilor nostri sa comunice fara griji in orice retea nationala si sa se bucure de cel mai extins pachet de beneficii de pe piata. Cu noile abonamente RED, utilizatorii pot vorbi si trimite SMS-uri nelimitat, in orice retea nationala, beneficiaza de trafic de Internet mobil inclus si de un smartphone nou in fiecare an, precum si de o gama variata de aplicatii, oferite gratuit.

 

Vodafone lanseaza trei pachete RED, fiecare dintre ele incluzand optiunea de a cumpara un smartphone de top, pentru doar 1 Euro:

 

 • RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna. In plus, clientii care opteaza pentru RED 29 pot achizitiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru doar 1 Euro;
 • RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna. Clientii care activeaza RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la numai 1 Euro;
 • RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. Clientii ce incheie un contract RED 65 pot achizitiona un Samsung Galaxy SIII la numai 1 Euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 Euro.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps.

 

“Portofoliul RED reprezinta un concept unic pe piata, ce permite utilizatorilor Vodafone sa comunice cu adevarat fara nicio grija, prin convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea. In plus, pachetele includ trafic de date generos, precum si achizitia de smartphone-uri performante, la pretul de numai 1 Euro. Pachetele RED sunt gandite sa ofere combinatia ideala de beneficii la cel mai bun pret, aducand utilizatorilor adevarata libertate de comunicare, simplitate si usurinta in folosirea serviciilor noastre. In curand, cu vitezele 4G de pana la 100 Mbps, clientii nostri vor beneficia de cea mai buna experienta de Internet, cel mai rapid acces la aplicatii, continut video, jocuri online si streaming HD”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

 

Cu programul exclusiv Smartphone nou in fiecare an, clientii ce semneaza sau prelungesc un contract RED au acces la cele mai noi modele de smartphone-uri, in fiecare an, la preturi accesibile. Pentru a beneficia de acest serviciu, utilizatorii pot plati, timp de 12 luni, 10 Euro/luna la abonamentul RED 29, respectiv 15 Euro/luna la abonamentele RED 45 si RED 65. La finalul celor 12 luni, clientii pot alege orice telefon din portofoliul Vodafone, la un pret special, in functie de tipul de abonament RED activ.

 

Clientii care decid sa incheie un abonament RED fara sa cumpere un terminal la un pret special primesc o reducere lunara de 4 Euro din pretul abonamentului pentru RED 29, 10 Euro pentru RED 45 si respectiv 15 Euro pentru RED 65.

 

Clientii care opteaza pentru oricare dintre cele trei pachete RED primesc gratuit si aplicatiile Vodafone Cloud, pentru stocarea fisierelor personale in siguranta, online, si accesarea lor de oriunde, precum si Vodafone Protect, cu ajutorul careia smartphone-ul poate fie localizat si blocat de catre proprietar in cazul in care este pierdut sau furat, iar informatiile personale pot fi sterse de la distanta. In plus, aplicatia ofera functia de antivirus pentru a proteja atat informatiile din telefon, cat si navigarea pe internet.

 

Mai mult, utilizatorii primesc, pe intreaga perioada contractuala, si un abonament gratuit la Zonga, primul produs romanesc care ofera un continut muzical bogat, atat pe computer, cat si pe telefonul mobil.

Clientii RED beneficiaza de acces gratuit, 7 zile din 7, la serviciile de asistenta disponibile la numerele de telefon *222 si *777. Mai mult, clientii RED 45 si RED 65 beneficiaza si de Asigurarea Mobila gratuita a telefonului, in caz de dauna accidentala.

 

Utilizatorii RED pot opta si pentru activarea serviciului Internet Combo, prin care traficul de date poate fi folosit pe mai multe terminale, simultan. Astfel, acestia pot activa optiunea Internet Combo 500MB, pentru 5 Euro/luna, sau Internet Combo 1 GB, la un tarif lunar de 9 Euro.

 

Abonamentele RED sunt disponibile pentru clientii companii, tot incepand de astazi, cu 4 pachete, la preturi cuprinse intre 25 la 85 de Euro (fara TVA): Business Red Acces (25 euro), Business Red Confort (35 euro), Business RED (50 euro) si Business Red Plus (85 euro).


Abonamentele Vodafone RED pentru clientii business includ acelasi pachet extins de beneficii: minute nelimitate catre numerele din orice retea nationala si catre orice retea fixa din Europa si SMS-uri nelimitate catre orice retea nationala; trafic de date mobile de pana la 4 GB, precum si optiunea de a achizitiona un smartphone nou in fiecare an, dar si de a beneficia de un pret mai mic al abonamentului, in cazul in care clientul nu doreste achizitionarea unui terminal la preturi subventionate.

 

Special pentru nevoile extinse de comunicare, abonamentul Business Red Plus include servicii de roaming, anume 400 de minute/SMS-uri si 2GB trafic de date, in 45 de tari. Celelalte pachete au pre-activata optiunea ‘Roaming pe zi’. O alta noutate este existenta serviciilor de asistenta clienti 7 zile din 7, 24 de ore din 24, pentru fiecare utilizator, disponibila pentru Business RED si Business Red Plus. Aceleasi pachete ofera gratuit Asigurarea Smartphone-ului, precum si accesul la optiunea Multi-device (Combo).

 

Pachetele Vodafone RED pentru clientii business fac parte din portofoliul de abonamente Vodafone Business Profiles, lansat anul trecut. Pentru mai multe detalii despre oferta Vodafone pentru companii, vizitati https://www.vodafone.ro/business/

 

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com

 

VODAFONE PENTRU CLIENTII INDIVIDUALI

 

 

RED 29

RED 45

RED 65

Convorbiri catre orice retea nationala si catre retele fixe din Europa

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

SMS catre orice retea nationala

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Convorbiri catre retelele mobile din Europa

-

100 minute

250 minute

Trafic inclus

500 MB

2 GB

4 GB

Vodafone Cloud

15 GB

25 GB

50 GB

Smartphone la 1 Euro

Samsung GALAXY Frame / Huawei Ascend G510

Samsung GALAXY SIII mini / HTC One SV

Samsung Galaxy SIII

Protectia datelor din smartphone cu Vodafone Protect

Apeluri, SMS-uri si browsiong sigur pentru copii, cu Vodafone Guardian

Acces la milioane de melodii cu Zonga

PRET

29 Euro

45 Euro

65 Euro

 

VODAFONE RED PENTRU CLIENTII BUSINESS

 

 

Vodafone  Business Red Acces

Vodafone Business Red Confort

Vodafone Business RED

Vodafone Business
Red Plus

Convorbiri catre orice retea nationala si catre retele fixe din Europa

 

 

 

 

Nelimitat

 

 

 

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

SMS catre orice retea nationala

 

Nelimitat

 

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Trafic de date inclus

 

500 MB

1 GB

2 GB

4 GB

Convorbiri internationale (catre orice destinatie, exceptand satelitii)

 

 

 

 

 

75 min

100 min

200 min

500 min

Roaming

 

Roaming pe zi (3,22 Euro/zi; acces la minute/SMS si traficul de date inclus national (cu limita la 1000 minute/ 1000 SMS)

400 u + 2GB

Alte beneficii de date

 

 

VOIP

VOIP

VOIP

VOIP; QoS; optiunea Combo – inclusa

 Asistenta clienti

   

Asistenta 24/7 la nivel de utilizator

Asistenta 24/7 la nivel de utilizator

Asigurare Smartphone

   

Asigurare Smartphone

Asigurare Smartphone Premium

PRET (fara TVA)

25 Euro

35 Euro

50 Euro

85 Euro

Vodafone
Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012

RED Friday la Vodafone, in 26 aprilie

[ Editat ]

ScreenShot167.jpgPromotional, in aceasta vineri (26.04.2013), utilizatorii pot achizitiona la 0 Euro smartphone-uri de top precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 si iPhone 5, impreuna cu abonamentele RED 65.

 

Vineri, 26 aprilie, este “RED Friday” la Vodafone. In toata reteaua magazinelor Vodafone, clientii vor putea achizitiona, promotional, orice smartphone cu o reducere de pana la 200 de Euro, impreuna cu abonamentele RED.
Clientii noi si existenti care opteaza pentru abonamentul RED 29 pe doi ani beneficiaza de o reducere de pana la 50 de Euro la smartphone-urile din portofoliul Vodafone.

 

Utilizatorii care aleg RED 45 pe doi ani primesc un discount de pana la 100 Euro din pretul smartphone-urilor, in timp ce reducerea pentru cei care semneaza un contract RED 65 pe doi ani ajunge la 200 Euro.

 

Astfel, abonatii RED 65 vor putea achizitiona la 0 Euro smartphone-uri de top precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 si iPhone 5, din toate magazinele Vodafone si ale partenerilor, precum si online, pe www.vodafone.ro.

 

RED Friday” este o zi speciala in care clientii Vodafone beneficiaza de cele mai bune telefoane, cu un pret redus semnificativ, continuand astfel campania Vodafone RED, recent lansata sub sloganul “Inca un lucru bun de la Vodafone ca sa comunici fara griji”.

 

Vodafone a lansat in urma cu doua saptamani trei noi pachete RED, care ofera minute si mesaje text nelimitate in orice retea, impreuna cu cele mai extinse beneficii de pe piata:

 

 • RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna;

 

 • RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna;

 

 • RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps.

 

 

 

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Noutati pentru abonamentele RED

1. Incepand din 1 iunie, clientii care achizitioneaza un pachet RED fara telefon pe 2 ani beneficiaza de bonus 500MB trafic internet pe mobil

 

ScreenShot244.jpg

 

Oferta este disponibila pentru clientii noi si existenti, pentru contractele incheiate/reinnoite pe 2 ani.

 

2. Daca ai intre 18 si 26 ani, prin programul Vodafone pentru tineri beneficiezi de oferta speciala pentru Vodafone RED 29 cu 500MB bonus lunar

 

ScreenShot245.jpg

 

• Oferta este disponibila pentru clientii noi si existenti, pentru contractele pe 2 ani
• Inscrierea in programul Vodafone pentru tineri se face gratuit, trimitand CNP-ul prin SMS la 2626

Vodafone
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: Noutati pentru abonamentele RED

Incepand cu data de 18.06.2013, este disponibila o noua oferta pentru clientii noi si existenti, pentru contractele pe 2 ani.

 

1.JPG

 

 • Bonusurile se acorda doar la abonamentul RED 29 pentru contractele pe 2 ani
 • Preturile telefoanelor sunt valabile pentru contractele pe 2 ani
 • Preturile includ TVA
Multumesc,
Adrian
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Clientii Vodafone RED pot vorbi nelimitat si in roaming, cu optiunea speciala “Roaming pe zi”

Vodafone Roaming pe zi.jpg

 • De acum, clientii Vodafone RED pot vorbi nelimitat si in roaming, prin optiunea “Roaming pe zi”, pentru o taxa zilnica de 3 Euro/zi (TVA inclus)
 • Optiunea permite si utilizarea in roaming a traficului de date inclus in pachetele RED, de pana la 4 GB
 • Pentru clientii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED, precum si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru 3,99 Euro/ zi (TVA inclus)
 • Tot incepand cu 1 iulie 2013, Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu Regulamentul de Roaming International al Uniunii Europene

Bucuresti, Romania – 1 iulie 2013 – Incepand de astazi, clientii Vodafone RED, noi si existenti, pot vorbi nelimitat si in roaming. Prin optiunea “Roaming pe zi”, clientii Vodafone RED – atat persoane fizice cat si clientii companii – au acces, atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene si Turcia, la beneficiile incluse in abonament: convorbiri si mesaje text nelimitate si un trafic generos de date, de pana la 4 GB. Costul optiunii “Roaming pe zi” pentru utilizatorii abonamentelor RED este de 3 Euro (TVA inclus), iar apelurile primite nu vor fi taxate. Mai mult, pentru abonatii Vodafone Business Red Plus, costul optiunii “Roaming pe zi” este 0 Euro.

 

Clientii Vodafone Romania care au optat pentru alt tip de abonament, precum si utilizatorii Cartelei Vodafone, isi pot activa, de asemenea, optiunea “Roaming pe zi”. Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 Euro/zi (TVA inclus), clientii Vodafone, atat persoane fizice cat si companii, pot folosi in roaming internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 Euro pe minut.

 

Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 34 de tari, astfel: tarile din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria), dar si alte tari, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

 

“Roaming pe zi” este valabila si pentru destinatii mai exotice, cum ar fi Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED), respectiv 8 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru abonatii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone).

 

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta optiune, acesta va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.

 

Clientii Vodafone pot activa optiunea “Roaming pe zi” la *100# si *222, online, prin MyVodafone, sau in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai. Pentru mai multe detalii, vizitati:https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/index.htm si https://www.vodafone.ro/business/firme-mici-si-mijlocii/voce-mobila/roaming/index.htm

 

Tot incepand de astazi, 1 iulie 2013, Vodafone Romania modifica tarifele standard de roaming in conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus in Uniunea Europeana. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clientii Vodafone vor beneficia de un mod de tarifare mai avantajos pentru apelurile initiate si primite din Uniunea Europeana, Elveţia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia (Zona 1) catre destinatii din aceeasi zona:

  

ScreenShot011.jpg

 

Vodafone Romania are peste 440 de parteneri de roaming in 175 de tari de pe tot globul.

Vodafone
Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Noile abonamente RED, incepand cu 16 aprilie

[ Editat ]

RED.png

Vodafone