Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Noi aplicatii utile din domeniul auto, powered by Vodafone

[ Editat ]

label 200x100.png

  • Star Taxi este un dispecerat virtual, prin care utilizatorii din Bucuresti pot comanda taxiuri direct din aplicatie, fara nevoia unui apel
  • Auto.ro powered by Vodafone ofera localizarea pe harta si contactele celor mai apropiate centre de servicii auto, benzinarii si spalatorii
  • SMS Parking Romania indica soferilor unde si cum pot plati parcarea, inclusiv prin SMS 

Bucuresti, 22 noiembrie 2012 – Vodafone Romania lanseaza trei noi aplicatii utile din domeniul auto, atat pentru soferii care doresc sa isi plateasca mai usor parcarea sau au nevoie de diverse servicii, cat si pentru utilizatorii ce doresc un confort sporit, cand comanda un taxi. Prin noile parteneriate, Vodafone isi continua strategia de a sprijini comunitatea locala a dezvoltatorilor, iar cele trei aplicatii pentru mobil vor fi preinstalate, in scurt timp, in smartphone-urile ce functioneaza cu sistemul de operare Android, comercializate de Vodafone.

 

Prin intermediul aplicatiei Star Taxi powered by Vodafone, aplicatie ce si-a dovedit deja utilitatea in randul publicului din Capitala, utilizatorii terminalelor mobile vor putea efectua comenzi catre taxiuri direct din aplicatie, fara a mai fi nevoie sa apeleze telefonic un dispecer al unei companii. Serviciul este disponibil, in prima faza, pentru orasul Bucuresti, urmand ca, pana la sfarsitul acestui an, sa fie extins si in alte orase mari din Romania.

 

Din aplicatia compatibila iOS si Android, utilizatorii pot vizualiza profilul taximetristului si calificativul acordat de ceilalti clienti, pretul pe kilometru, informatii despre dotarea masinii si siguranta utilizarii unui taxi licentiat. De asemenea, toate automobilele incluse in reteaua Star Taxi permit accesul la Internet Wi-Fi in mod gratuit pe toata perioada calatoriei.

 

Mai mult, serviciul este util si pentru taximetristi, deoarece le pune la dispozitie un smartphone de top si le ofera acces gratuit la harta de navigare a orasului.

 

In prezent, utilizatorii aplicatiei plaseaza, zilnic, peste 2.000 de comenzi catre taxiurile din Capitala, si peste 25.000 de utilizatori de smartphone-uri au ales sa instaleze Star Taxi.

 

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone, disponibila atat in versiunea pentru Android, cat si in versiunea pentru iOS, ofera soferilor utilizatori de smartphone localizarea pe harta a celor mai apropiate centre de servicii auto, in functie de locul in care acestia se afla. Aplicatia ofera utilizatorilor acces la o baza de date de peste 20.000 adrese si este gratuita.

 

Printre tipurile de servicii auto listate in aplicatie se numara: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari, pensiuni si alte puncte importante de interes. Auto.ro powered by Vodafone calculeaza rapid ruta si distanta, directia si sensul de mers catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, cu un consum optimizat de date, pentru conectarea mobila la internet.

 

Mai mult, soferii pot evalua si acorda calificative pentru fiecare serviciu auto, prin intermediul aplicatiei. De asemenea, acestia pot apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care au nevoie.

 

La sapte luni de la lansare oficiala, aplicatia dezvoltata de Auto.ro a inregistrat peste 55.000 descarcari din Apple Store si peste 70.000 descarcari din Google Play.

 

Aplicatia SMS Parking Romania powered by Vodafone, compatibila cu sistemul de operare Andoid, aduce informatii despre parcarile care au implementata plata prin SMS, direct pe ecranul telefonului mobil. Astfel, soferii din intreaga tara pot afla unde si cum se poate plati parcarea, iar in orasele in care taxarea este posibila prin trimiterea unui SMS, aplicatia listreaza direct numarul la care trebuie trimis mesajul, tariful perceput si orarul necesar platii.

 

Aplicatia, disponibila in limba romana, engleza si maghiara, le permite utilizatorilor sa isi seteze numerele de inmatriculare folosite curent si sa isi aleaga orasul despre care doresc informatii despre parcare si plata acesteia.

 

 

Star Taxi powered by Vodafone

 

a-star_taxi_01.jpg a-star_taxi_02.jpg a-star_taxi_03.png

 

 

Auto.ro powered by Vodafone

 

auto_ro_01.png auto_ro_02.png auto_ro_03.png

 

 

SMS Parking Romania powered by Vodafone

 

sms_parking_romania_01.png sms_parking_romania_02.png sms_parking_romania_03.png.png

 

Aceste aplicatii dar si altele pot fi descarcate de la pagina https://www.vodafone.ro/aplicatii

Vodafone
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Star Taxi powered by Vodafone extinde serviciile de comanda taxi in Brasov

label 200x100.png

  • Bucuresti, 18 decembrie 2012 – Vodafone Romania anunta noi functionalitati utile clientilor sai, pentru aplicatia Star Taxi powered by Vodafone.

Prin intermediul Star Taxi powered by Vodafone, aplicatie ce si-a dovedit deja utilitatea in randul publicului din Capitala, utilizatorii terminalelor mobile vor putea efectua comenzi catre taxiuri si in Brasov, direct din aplicatie, fara a mai fi nevoie sa apeleze telefonic un dispecer al unei companii.

 

“Vodafone isi propune sa simplifice radical experienta de comanda a unui taxi, folosind doar un smartphone si internetul pe mobil. De acum, brasovenii beneficiaza de una dintre cele mai avansate aplicatii din piata locala. In plus, calatoria cu taxiul este si mai placuta, automobilele fiind dotate cu retele Wi-Fi gratuite”, declara Ovidiu Paraschivescu, Team-Leader Applications and Content, Vodafone Romania.

 

“Brasov este un oras important, care atrage foarte multi turisti, reprezentativ pe harta Romaniei, incarcat de istorie dar, in egala masura, un loc al pasionatilor de tehnologie. Pentru localnicii practici si iubitori de smartphone-uri, dar si pentru turistii activi care vor sa exploreze orasul, Star Taxi ajunge la Brasov”, a declarat Florin Stoian, CEO Star Taxi.

 

Zilnic sunt inregistrati, in medie, 30 de soferi in reteaua Star Taxi din Brasov. Pana la sfarsitul anului, aplicatia mobila va reuni peste 200 de soferi. Serviciul urmeaza sa fie extins si in alte orase mari din Romania, in curand.

 

Din aplicatia compatibila iOS si Android, utilizatorii pot vizualiza profilul taximetristului si calificativul acordat de ceilalti clienti, pretul pe kilometru, informatii despre dotarea masinii si siguranta utilizarii unui taxi licentiat. De asemenea, toate automobilele incluse in reteaua Star Taxi permit accesul la Internet Wi-Fi in mod gratuit. pe toata perioada calatoriei.

 

Mai mult, serviciul este util si pentru taximetristi, deoarece creste numarul de client, le pune la dispozitie un smartphone de top si le ofera acces gratuit la harta de navigare a orasului.

 

Star Taxi a inregistrat, pana in prezent, peste 30.000 de descarcari pe platformele iOS si Android, peste 2.000 de comenzi zilnice si a generat incasari de peste 23.000 de euro pentru soferii din retea.

 

Aceasta aplicatie dar si altele pot fi descarcate de la pagina https://www.vodafone.ro/aplicatii

 

2012-12-18 15.38.44.png  2012-12-18 15.39.31.jpg

 

 2012-12-18 15.39.39.png

Vodafone