Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012

Oferta abonamente Internet Mobil pentru tablete

Incepand din 22 mai se lanseaza noul portofoliu de abonamente Internet Mobil pentru tablete:

 

 

  • Internet Tab Standard ofera 1,5 GB trafic de date cu o viteza maxima de download de pana la 21.6 Mbps, 5 GB spatiu de stocare Cloud, pentru 10 euro/luna cu TVA.
  • Internet Tab Plus include 3 GB trafic de date cu o viteza maxima de download de pana la 43,2 Mbps, 15 GB spatiu de stocare Cloud sau acces gratuit prin SeeNow la 43 de canale TV in prima luna de contract, la un cost de 12 euro/luna TVA inclus.
  • Internet Tab Turbo ofera utilizatorilor 5 GB trafic de date cu o viteza maxima de download de pana la 100 Mbps, 25 GB spatiu de stocare Cloud sau acces gratuit prin SeeNow la 43 de canale TV in prima luna de contract, pentru 18 euro/luna cu TVA.

 

Oferta este disponibila pentru clientii persoane fizice si juridice, pentru contractele pe 2 ani, la activare si prelungire de abonament.

 

Pentru abonamentul Internet Tab Standard traficul efectuat dupa depasirea traficului inclus va fi taxat cu 0.5 euro/ 100 MB. Dupa depasirea traficului inclus pentru abonamentele Internet Nelimitat Tab Plus si Internet Nelimitat Tab Turbo viteza de download va scadea pana la 128 kbps, iar cea de upload la 64 Kbps, urmand sa revina la valorile initiale in urmatoarea luna de facturare. Traficul neconsumat nu se reporteaza.

 

Abonamentele Internet Tab Plus si Turbo permit efectuarea apelurilor de tip VoiP, iar traficul in aplicatia SeeNow se consuma din traficul inclus in abonament.

 

In plus, impreuna cu noile abonamente va oferim posibilitatea de a achizitiona tablete in rate, cu plata lunara pe factura de servicii Vodafone sau prin card de credit. Detalii se gasesc aici.

 

 

Multumesc,
Roxana