Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Vodafone Romania - certificata pentru performanta serviciilor de navigare pe Internet

[ Editat ]

ScreenShot196.jpg

  • Reteaua Vodafone a fost certificata de auditorul p3 communications pentru “cel mai bun acces la paginile de Internet” si “cea mai stabila conexiune de navigare pe Internet”, de pe smartphone, dintre toate retelele GSM/UMTS din Romania
  • Reteaua Vodafone Romania a inregistrat cea mai mare viteza de transfer de date, atat pentru smartphone, cat si pentru modem-urile Mobile Broadband
  • Campania de masurare a performantei retelelor a fost derulata intre 6 noiembrie si 15 decembrie 2012, in 19 orase, in conditii mobile si statice, de catre p3 communications

Bucuresti, 20 februarie 2013 – Vodafone Romania a fost certificata pentru performanta serviciilor de navigare pe Internet de pe smartphone, de catre auditorul independent p3 communications.

 

Comparativ cu celelalte retele GSM/UMTS, masuratorile au aratat ca Vodafone Romania ofera: “cel mai bun acces la paginile de Internet” si “cea mai stabila conexiune de navigare pe Internet”, de pe smartphone.

 

De asemenea, potrivit indicatorilor masurati de p3 communications, reteaua Vodafone Romania ofera cea mai mare viteza de transfer de date, atat pentru smartphone-uri cat si pentru modem-urile de Internet Mobil.

 

Campania de masurare comparativa a performantei s-a desfasurat intre 6 noiembrie si 15 decembrie 2012, in 19 orase: Bucuresti, Constanta, Galati, Braila, Iasi, Botosani, Bacau, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu, Brasov, Ploiesti si Buzau. Testele au fost realizate in miscare, pentru a reflecta cu acuratete experienta utilizatorilor mobili.

 

“P3 communications a desfasurat o auditare independenta a performantei retelelor radio mobile din Romania, din perspectiva utilizatorului final. Toate retelele testate au fost masurate folosind echipamente identice. Testele au fost executate intr-un vehicul in miscare, alternand miscarea cu stationarea in punctele de interes din orasele verificate. Metodologia de test, precum si rutele si zonele statice au fost selectate independent de catre p3 communications”.

 

Aceasta este cea de-a treia certificare oferita Vodafone Romania de catre p3 communications pentru performantele retelei.

 

Navigare placuta in continuare!

Vodafone