Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Vodafone invita fanii tenisului la a treia editie a BRD Nastase Tiriac Trophy

logo-aniversal.png

  • Sub sloganul “Game, Set, RED”, publicul poate testa experienta 4G, cele mai performante terminale si noile abonamente RED, in spatiul Vodafone Red Lounge
  • Vodafone organizeaza o noua editie a Turneului Jurnalistilor, competitie cu premii constand in terminale de ultima generatie

Bucuresti, Romania – 19 aprilie 2013 – Vodafone Romania are placerea sa sustina cea de-a treia editie a BRD Nastase Tiriac Trophy, ce va avea loc la Arenele BNR, in perioada 20 – 28 aprilie 2013. In cadrul acestui turneu, Vodafone invita publicul sa experimenteze cele mai noi tehnologii in spatiul Vodafone Red Lounge din incinta Arenelor BNR. De asemenea, Vodafone Romania organizeaza si Turneul Jurnalistilor, competitie deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis.

 

Vodafone este alaturi de singurul turneu ATP de tenis din Romania de 13 ani, in calitate de sponsor si partener.
Utilizatorii care testeaza serviciile 4G si terminalele expuse in Vodafone Red Lounge pot castiga, prin tragere la sorti, in ziua finalei, o tableta Samsung GALAXY Note 10.1 LTE impreuna cu un abonament de Internet Mobil 4G, precum si un smartphone Samsung Galaxy SIII mini, impreuna cu un abonament gratuit RED 29.

 

RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect.

 

Turneul Jurnalistilor se adreseaza reprezentantilor media acreditati la BRD Nastase Tiriac Trophy, iar inscrierile in competitie se vor face la Centrul de Presa, incepand din 20 aprilie. Finalistii turneului vor castiga cate un smartphone Samsung Galaxy SIII mini, alaturi de un abonament gratuit RED 45 pentru castigator si un abonament gratuit RED 29 pentru ocupantul locului secund.

 

RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile .

 

De asemenea, in zona Vodafone Red Lounge, spectatorii vor putea interactiona cu sportivii, care vor fi disponibili atat pentru sesiuni foto, cat si pentru autografe, in data de 23 aprilie.

 

Mai multe informatii pe site-ul oficial http://brd-nastase-tiriac-trophy.ro/2013/ Acum ai ocazia să câștigi una dintre cele 5 invitații la Turneul BRD Năstase Țiriac. Trebuie doar să îți votezi tenismenul preferat din competiție și intri automat în tragerea la sorți pentru o invitație. Te așteptăm în tribune!

Vodafone