Noutăți

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Vodafone lanseaza campania de Craciun pentru abonati cu noile abonamente “Mega National”

[ Editat ]

Impreuna.PNG

  • Abonamentele Mega National 7, 10, 15 includ minute in toate retelele nationale si in cele internationale fixe, SMS-uri nationale si trafic de date
  • Utilizatorii serviciilor de Internet pe tableta, laptop si PC au trafic nelimitat noaptea, la viteza maxima, pentru Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional.
  • Abonatii primesc viteza dubla dupa expirarea traficului inclus, de 256kbps, pentru abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional
  • Vodafone Smart Tab II 7” este disponibila de la 0 Euro, cu pachetul Internet Nelimitat Profesional
  • LG Optimus L7 este disponibil la 49 Euro, cu Vodafone Mega National 10 si Smartphone 600MB

Bucuresti, 15 noiembrie 2012 – Clientii Vodafone, noi si existenti, pot opta, de astazi, pentru trei abonamente noi, ce includ exclusiv minute in retelele nationale fixe si mobile si in cele internationale fixe, alaturi de SMS-uri nationale si trafic de date.

 

Astfel, cu noile abonamente Mega National 7,10 si 15, in valoare de 7, 10 si respectiv 15 Euro, clientii Vodafone pot comunica fara griji cu prietenii din orice retea, atat prin apeluri, cat si prin SMS-uri. Noua structura, ce include exclusiv minute si SMS-uri nationale, ofera utilizatorilor un mai bun control al costurilor si o mai mare libertate de comunicare.

 

 

Mega National 7

Mega National 10

Mega National 15

Minute in retelele nationale fixe si mobile, internationale* fixe

250

400

700

SMS-uri nationale

250

400

700

Trafic inclus

75MB

100MB

200MB

*Europa fix si SUA, Canada, Israel – fix si mobil

 

In plus, utilizatorii cu nevoi suplimentare de navigare online pot adauga, pentru abonamentele Mega National 10 si 15 una dintre extraoptiunile Smartphone, ce includ 300 sau 600 MB, precum si extraoptiunile BlackBerry Start si Advanced, ce aduc si un pret mai bun la achizitia unui smartphone.

 

De asemenea, si portofoliul curent de abonamente Mega ramane, in continuare, disponibil pentru utilizatorii Vodafone.
Mai mult, de astazi, utilizatorii noi ai serviciilor de Internet pe tableta, laptop si PC beneficiaza de trafic nelimitat noaptea, intre orele 23.00 si 06.00, la viteza maxima, pentru abonamentele Internet Nelimitat Plus, Extra si Profesional.

 

Mai mult, abonatii primesc viteza dubla dupa expirarea traficului inclus, de la 128kbps pana la 256kbps, pentru abonamentele Internet Nelimitat Extra si Profesional.

 

Detalii pentru abonamentele de voce - Mega si Mega National pot fi gasite aici, iar pentru cele de internet mobil pe laptop sau tabletă aici.

 

 

Vodafone