Probleme de semnal

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

lipsa semnal

Lipsa semnal Valu lui Traian - Constanta. Oricum de 2 sapt. vodafone sub orice critica.....

Înţelept
Postări: 135
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: lipsa semnal

Buna dariana
de 2 saptamani toate retelele sunt varza, este o perioada foarte dificila in care retelel pica, din cauza conditilor extreme, din cauza furnizorilot, din cauza unor erori.
sunt zeci de statii care nu mai au tensiune din cauza faptului ca le-au picat linile de alimentare , electrica are ca prioritate remedierea problemelor din localitati acolo unde sunt oameni. Viata are prioritate si apoi dupa zile si zile cand or termina interventile altea or pune la punct si retelele din varfu dealului unde este o antena de telecom....... asta e realitatea, mai sunt si alte probleme si din cauza accesului dificil nu se poate interveni pentru a remedia acele probleme............. inginerii ( de unde or fi ei ) nu au elicoptere pentru a interveni in asemenea situatii ( ca in alte tari ) si masinile ( 4x4 ) ATV-urile sau Snow-mobilele nu fac fata pentru a ajunge si a remedia o problema la o statie aflata la 30 km de o asezare omeneasca ( in cazul fericit ) pe varful unui munte la -25. -30 de grade cu un vant de 60-80 km/ora. a fost si la stiri cand un inginer telecom a murit ingheta pe un camp incercand sa ajunga la o statie cu probleme, avea un ATV care a ramas impotmolit si echipament super profi, dar nu te pui cu natura.
NU tin cu Voda, tin cu cei din spatele unei retele in capul carora se sparg toate, exista sa sti oameni care au grija de retea si pe care nimeni nu-i stie, oameni care stau cate 3-4 zile plecati la interventii si nu isi vad famililie cate o sapt incontinuu, care 3-4 zile umbla continuu in lung si in lat in tara asta sa rezolve ce probleme apar, care dorm ( adica pica de somn ) cate 1-2 maxim 3 ore in masina si mananca prin benzinarii in tot acest timp, care nu au mai vazut un pat sau o camera calda zile incontinuu, oameni care raman impotmoliti cu masinile de interventii si urca pe jos kilometri prin nameti de zapada, prin paduri, pasuni, cu ursu prin padure, cu urletul lupilor si fugareala cainilor de la stana, cu echipamente de 15-20 chiar si 25 de kg in spate................. si asta e doar putin din ceea ce fac unii oameni ca tu sa ai semnal si sa vorbesti din fotoliu tau confortabil si calduros cu cine vrei tu............... si daca sti cati bani primesc oamenii astia te gandesti de 2 ori inainte sa spui ca de 2 sapt voda sau orange sau cosmo sunt sub orice critica Emoticon fericit
Cu stima si respect
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: lipsa semnal

Ieri dupa-amiaza s-a pierdut semnalul in totalitate pe conexiunea 3G ,pe statia Vodafone din Radoiesti.Era si de asteptat,avand in vedere viscolul ce si-a facut de cap in zona asta.Chiar si statia celor de la Orange,pentru vreo ora nu permitea trafic de net.

    Chiar nu ma asteptam ca in mai putin de 24 de ore sa fie remediata problema,si implicit  posibile conexiuni  de internet.Din cauza conditiilor meteorologice si nu numai,semnalul nu mai este atat de bine receptat astfel incat vitezele sa se apropie de pragul de 7.2 Mbps.Dar chiar si asa,un 1,2 Mbps,existenta, este o viteza destul de suficienta pentru incarcarea unui video de pe youtube.


Vodafone
Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: lipsa semnal

Buna Dariana,

 

Lasa-mi, te rog, un mesaj privat cu numarul tau de telefon si adresa completa, pentru a putea verifica.

Multumesc, Mirela

Highlighted
Începător
Postări: 10
Înregistrat: ‎07-02-2012
0

Re: lipsa semnal

probabil se lucreaza sau din cauza viscolului si aierni,dk abia de 2 saptamani ai probleme.se rezolva,oricum fata de alti operatori de telefonie vodafone sta cel mai bn