Roaming şi apeluri internaţionale

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎08-10-2018
0

Internet in roaming nefunctional. Vodafone sunt niste hoti

Sunt abonata vodafone de un an de zile, am 12GB inclusi in ab, cu 3 GB in roaming. Calatoresc cam in fiecare luna si niciodata pana acum nu am mai avut probleme cu 4 gul in afara. Am sunat la un operator si mi s a zis ca nu e vina lor si ca ei nu garanteaza functionalitatea internetului in roaming, si ca ab meu cu net inclus este national!! Ok, dar e dreptul meu sa mi mearga netul si n afara...pe langa faptul ca nu mi merge, am si fost extra taxata pt date, care nici macar nu sunt functionale.

am cerut rezilierea contractului, dar mai trebuie asteptat un an de zile...

MORALA: fugiti de ei cat se mai poate, iar pt cei care se gandesc sa devina abonati vodafone, ii sfatuiesc sa NU cumva sa va puna naiba, ca veti da de el....

nu stiu cum sunt alti operatori, dar am speranta ca nu sunt niste pramatii hoate ca cei de la vodafone.

CU MARE STIMA de tot rahatul

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎08-10-2018
0

Re: Internet in roaming nefunctional. Vodafone sunt niste hoti

Problema voastra reala si nerecunoscuta e faptul ca nu va mai convine sa oferiti roaming inclus de internet la un ab de 12 euro / pe luna, desi e dreptul meu sa beneficiez de 3 GB in roaming. Mergeti pe premiza ca nimeni nu va merge mai departe sa va demascheze hotiile. 

Highlighted
Moderator
Postări: 9
Înregistrat: ‎08-10-2014
0

Re: Internet in roaming nefunctional. Vodafone sunt niste hoti

Buna, Claudia!

 

Serviciul de roaming este pentru o folosire ocazionala si nu pentru o utilizare exclusiva sau preponderenta intr-o alta tara.  Poti sa iti folosesti minutele, sms-urile si o parte din traficul de internet in roaming, dar in limita unei utilizari rezonabile.  Daca folosesti mai mult cartela in afara tarii decat in tara, conform reglementarii europene care a intrat in vigoare pe 15 Iunie, Vodafone are dreptul sa aplice o suprataxa. 

 

Mai multe detalii gasesti aici : 

 

https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/index.htm

 

Raluca