Roaming şi apeluri internaţionale

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Opțiuni separate: Roaming SEE, Roaming în afara SEE, Roaming full

Dorim introducerea posibilității de activare a roaming-ului după necesitățile fiecăruia, atât la abonamente, cât și la cartele. Orange are două astfel de opțiuni: roaming doar în SEE și roaming full world.
Cel mai practic ar fi să existe posibilitatea de a alege între:

-Opțiune Roaming doar în țările SEE, nedisponibilă abonaților care au încheiat contract pentru abonamente fără roaming;

-Opțiune Roaming doar în afara SEE, disponibilă abonaților care au încheiat contract pentru abonamente fără roaming fiindcă oricum în aceste țări nu se consumă din beneficiile naționale incluse în abonament/opțiune;

-Opțiune Roaming în toate țările lumii, nedisponibilă abonaților care au încheiat contract pentru abonamente fără roaming.

Prin închiderea accesului la roaming în afara SEE pentru clienții cu abonamente fără roaming, Vodafone și-a făcut doar pagubă.
Când ai pe contul prepaid activă opțiune cu beneficii naționale, ar trebui ca roaming-ul să poată fi folosit în țările din afara SEE fiindcă nu ar consuma din beneficiile naționale incluse în opțiune, ci doar din creditul cartelei.

Moderator
Postări: 617
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Opțiuni separate: Roaming SEE, Roaming în afara SEE, Roaming full

Buna, 

 

Iti multumim pentru feedback! L-am trimis catre colegii mei. In functie de proiectele noastre viitoare, vom putea tine si de acesta. 

 

Multumim pentru ca ne-ai scris,

Madalina