Roaming şi apeluri internaţionale

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎15-02-2018
0

Roaming in Turcia, cartela preplatita

Buna ziua, 

 

Urmeaza sa plec cateva zile in Turcia si as vrea sa stiu daca cumva optiunea de 1 euro poate activa serviciul de roaming si care ar fi tarifele aferente? Exista cumva si alta optiune pentru a beneficia de roaming activ, minute si date mobile ce poate fi activata?

 

Multumesc anticipat.

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Roaming in Turcia, cartela preplatita

Salut, montzy!

 

Pentru cartela reincarcabila nu avem oferte de roaming in Turcia. Ca sa poti folosi numarul in Turcia, ai nevoie de credit si o oferta compatibila cu serviciul de roaming sau nici o oferta nationala activa.

Poti avea Oferta 1 cu roaming pentru serviciul de roaming, dar tarifele vor fi cele de aici https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/roaming/tarife-standard/index.h... de la Zona 2 .

 

Ana

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎10-12-2014
0

Re: Roaming in Turcia, cartela preplatita

Fiti destepti si trimiteti la ANPC si ANCOM sesizari....nu mai postati aici degeaba  !!!

Trimiteti si in legatura cu abuzurile fata de utilizatorii de cartela in roaming....nu au voie sa te oblige sa platesti suplimentar optiune noua de 10 -12 euro de roaming si sa iti ia optiunea deja platita !!!!!

Invatati sa trimiteti reclamatii ca de aia se fac atatea abuzuri in tara asta...ca habar n-aveti ce drepturi aveti si unde sa reclamati .....

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Roaming in Turcia, cartela preplatita

Buna, adyyy7! Esti penalizat pentru nerespectarea politicii de utilizare rezonabila in roaming prin inlocuirea cu o oferta nationala la acelasi pret si vei putea folosi in continuare cu suprataxa, conform regulamentului european de roaming.

Ai mai multe detalii aici, dar si pe pagina celor de la ANCOM.
Tudor

Vodafone