Roaming şi apeluri internaţionale

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎04-03-2012
0

eroare trimitere mesaj catre un nr de mobil de spania

Buna ziua..am si eu o problema daca ma poate lamuri si pe mine cineva...de 2 zile incerc sa trimit un mesaj catre un nr de mobil din spania si nu reusesc...mesajul pe care il primesc la expediere este''sending failed'' si ''message barred''...mentionez ca am credit existent pe telefon si toate setarile la mesaje si centrul de mesaje sunt facute corespunzator...daca ati putea sa ma lamuriti unde gresesc si ce trebuie facut..daca trebuie sa activez ceva..multumesc aniticipat!

Membru de bază
Postări: 196
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: eroare trimitere mesaj catre un nr de mobil de spania

Buna,

 

Te rog, da-mi numarul tau de telefon si numarul catre care vrei sa trimiti mesaj, in Spania, intr-un mesaj privat. Trebuie verificat daca ai toti parametrii pe cont, astfel incat sa-ti functioneze acest serviciu si in plus, daca reteaua respectiva permite receptionarea de SMS-uri.

 

Multumesc,

 

Valentina

Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎06-04-2012
0

Re: eroare trimitere mesaj catre un nr de mobil de spania

Buna. Si eu am cam aceeasi problema de cateva zile incoace, dar nu cu Spania ci cu Olanda. Cand incerc sa trimit mesaj imi spune fie: "Retry?", "Sending failed","Message not delivered"... Partea proasta e ca eu tot incerc sa trimit si creditul dispare chiar daca mesajul meu nu a fost livrat...primit si nici macar "trimis". Am verificat si lucrul acesta. Si da, numarul de telefon unde trimit mesajele si sun poate fi apelat si de asemenea reteaua respectiva permite primirea mesajelor. Intrebarea mea este: imi primesc creditul pierdut sau nu? Emoticon cu limbă scoasă Banuiesc ca nu. Emoticon fericit Dar macar faceti ceva cu asa zisele mesaje care nu pot fi livrate... Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca e destul de jenant sa trimiti acelasi mesaj de n ori. Tu il vezi ca nu ti-a fost trimis si cand colo te trezesti ca acea persoana l-a primit si inca de prea multe ori.
Membru veteran
Postări: 536
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: eroare trimitere mesaj catre un nr de mobil de spania

Buna Akasma.

 

Trimite-mi, te rog, mesaj privat cu numarul de telefon de pe care trimiti mesajul si numarul de telefon catre care vrei sa trimiti SMS-ul. 

 

Multumesc,

Ramona