Roaming şi apeluri internaţionale

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎06-10-2015
0

serviciul de voce nu merge in Austria desi taxeaza apelul cu 0.02 Eurocenti

Buna ziua,

Sunt in Austria si desi am activata optiunea ROaming de 1 Euro pentru a putea efectua conversatii in Roaming, am peste 13 Euro in cont, pot trimite DOAR mesaje, dar NU POT APELA pe serviciul de voce . Orice de incercare pe 4-5 numere de telefon duce la Service unavailable, si in aelasi timp TARiFARE cu 0.02 euro incercarea de apelare.

Nu este prima oara cand mi se intampla acelasi lucru, pe 3 telefoane diferite, in urma cu peste 1 an, cand eram in SLOVENIA si apoi in Cehia!!!!

RUSINE VODAFONE! maine alcatuiesc un articol complet pentru ANPC ce magarii produceti clientilor in roaming!!

Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: serviciul de voce nu merge in Austria desi taxeaza apelul cu 0.02 Eurocenti

Buna, Mihai!

 

Ne pare rau pentru neplacerea cauzata. Atunci cand esti in roaming folosesti semnalul retelelor partenere. Serviciul roaming este activat corespunzator avand in vedere ca poti sa trimiti mesaje.

 

Te rugam sa cauti reteaua manual. O poti face din meniul telefonului, de la setari - retea - operatori de retea - cautare manuala. Partenerii nostri de roaming in Austria sunt:

Hutchison 3g Austria 

Mobilkom Austria 

Orange Austria Telecommunication GmbH  

T-Mobile (Max Mobil).

 

Multumesc,

Elena

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎06-10-2015
0

Re: serviciul de voce nu merge in Austria desi taxeaza apelul cu 0.02 Eurocenti

[ Editat ]

Buna Elena,

Din pacate, am schimbat manual retelele, am schimbat sim-ul in alt telefon, am colegi cu sim de VOdafone, carora le functioneaza pe automat (A1).

DIn pacate, am activat inca o optiune de roamning 10 Euro si nu pot folosi nici in aceasta situatie.

Scuza cu retelel partenere, este in intregime RESPONSABILITATEA voastra, pentru ca nu clientii fac acorduri cu retelele cu care voi trebuie sa va coordonati functionarea retelei!!

AM depus deja online sesizare la ANPC si pasul urmator este sa va dau in judecata pentru OPTIUNI NECONFORME cu DESCRIEREA, FURT de CREDIT pentru optiuni NEFUNCTIONALE, precum si de PRIVAREA utilizarii serviciului de VOCE in afara tarii desi am activate 2 optiuni de roaming!!!

ATENTIE, am in acest moment ACTIVATE 2 (DOUA) optiuni de roaming: cea de 1 Euro si cea de 10 Euro activate din MY vodafone si NICIUNA nu este FUNCTIONALA!!!!

Serviciul VOCE este NEFUNCTIONAL in Austria datorita platformei defectuase pe care o aveti!!

 

Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: serviciul de voce nu merge in Austria desi taxeaza apelul cu 0.02 Eurocenti

Mihai, toate aceste informatii sunt generale. Pentru a te putea ajuta cu mai multe verificari este nevoie sa ne comunici numarul de telefon. O poti face prin apel la 0372.02.2222 sau completand formularul de aici: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm. 

 

Nu recomandam sa ne oferi numarul de telefon aici, fiind un canal public, intrucat numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de client sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

 

Multumesc,

Elena