Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-03-2012
0

Cum instalez teme pe Samsung Galaxy Ace?!

SALUT!Am Samsung Galaxy Ace si vreau sa imi instalez teme.Am incercat cu Go Launcher Ex ,dar imi apare aplicatia la aplicatii active.Ceea ce ma inerveaza este ca pe Samsung Galaxy S+ nu apare la aplicatii active.Cum o pot scoate de la aplicatii active sau cum pot imi pune alte teme!!.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Cum instalez teme pe Samsung Galaxy Ace?!

[ Editat ]

Salut CosmynPrichy si bun venit in comunitatea Vodafone!

 

Sistemul de operare Android nu are teme insa poti instala launchere, la care mai apoi sa adaugi teme sau chiar icon pack-uri(pachet ce schimba imaginile sau iconitele cat mai multor aplicatii).

Cateva exemple sunt asa cum ai zis si tu GO Launcher EXLauncherPro sau ADW Launcher.

Pentru GO Launcher poti gasi teme aici, https://play.google.com/store/search?q=go+launcher+ex+theme&c=apps, dar poti merge si pe recomandari de pe Youtube cum ar fi Go Launcher EX Review (Best Themes)My Top 3 GO Launcher EX Themes! (all free) sau 10 Free GO Launcher EX Themes for Android!.

Pentru LauncherPro spun din experienta personala ca il customizam din setarile multe pe care le aveam la dispozitie si instalam pack-uri cu iconite precum M22-3D Icons PackLP New MIUI Icon Pack sau Suave HD LauncherPro.

Pentru ADW Launcher poti gasi cateva teme la adresa https://play.google.com/store/search?q=adwtheme&c=apps&price=1.

 

Te asteptam si cu opinii dupa ce ai testat. Informatiile si launcherele de mai sus se pot aplica in general la orice telefon Android. Toate sunt gratuite insa puteti cauta in Google Play si launchere/teme cu bani.

Smartphone-urile Android dar si cu celelalte sisteme de operare din oferta Vodafone Romania se gasesc la pagina https://www.vodafone.ro/smartphone

 

Multumesc,

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-03-2012
0

Re: Cum instalez teme pe Samsung Galaxy Ace?!

Pai Go Launcher Ex, Launcher Pro sau ADW Launcher le am avut instalate,dar mi le arata la aplicatii active.Prietenul meu la Samsung Galaxy S+`foloseste Go Launcher Ex ,dar nu ii apare aplicatii ala active.Cum o pot scoate si eu?

PS:Eu am Samsung Galaxy Ace.

Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Cum instalez teme pe Samsung Galaxy Ace?!

Buna CosmynPrichy.

 

Ti-as oferi mai multe informatii insa nu detin acest telefon. Poate doar daca instalezi un alt ROM sau unul custom nu iti vor mai aparea la aplicatii active, insa pentru asta trebuie sa te interesezi mai mult si in unele situatii poti pierde si garantia.

 

Cu mai multe detalii poate ne ajuta alti utilizatori ai acestui telefon. Pana una alta, celor cu Android le recomand ultimul joc de la ROVIO si anume Angry Birds Space.

Angry Birds Space

 

Se poate descarca si scanand codul QR de mai jos.

 

Multumesc,

Tudor.

Vodafone