Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-11-2016
0

Re: Decodare telefon blocat in Vodafone

 
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎22-11-2016
0

Re: Decodare telefon blocat in Vodafone

De ce trebuie sa platim 10 euro, daca nu mai suntem in perioada contractuala????? E o magarie ce faceti!!!! Am un Samsung galaxy A5 2015 care este codat vodafone, iar contractul este inchis! vreau codul de deblocare daca nu il veti da atunci cand voi veni cu numarul de reclamatie de la protectia consumatorului. Nu este normal sa percepeti taxa pt un lucru care a iesit de sub icidenta contractuala!!!
Highlighted
Moderator
Postări: 2.643
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Decodare telefon blocat in Vodafone

Ne pare rau ca esti nemultumit, AlexandruChivu, dar telefonul a fost achizitionat in anumite conditii. Daca a fost cumparat cu un abonament, iar perioada contractuala a expirat, conform informatiilor de aici - cu care esti de acord si prin semnarea contractului - deblocarea se face dupa plata a 10 euro. Te asteptam in magazinele noastre.

Tudor

Vodafone
Membru
Postări: 30
Înregistrat: ‎13-03-2013
0

Re: Decodare telefon blocat in Vodafone

[ Editat ]

@Tudor: arata-ne unde scire in contractul pe care-l semnezi atunci cand achizitionezi un telefon ca trebuie sa platesti taxa de deblocare dupa incheierea lui? Vrajelile astea cu 7000 de clauze si conditii pe care le aveti voi pe site nu prea tin. Din cate stiu eu, toate clauzele trebuie aduse la cunostinta in momentul semnarii hartiilor. Am in fata contractul primit de mine la achizitionarea telefonului si nu scrie nicaieri ca trebuie sa platesc taxa de deblocare...

De unde scoateti perlele astea?!

Moderator
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Decodare telefon blocat in Vodafone

Salutare,

Aceste detalii le poti regasi in TCG la sectiunea 3.3 : https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v188083.pdf .

Multumesc,
Ana