Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012
0

Re: Probleme baterie Samsung Galaxy S Plus

[ Editat ]

Buna iulianmicu


Ai incercat si un alt acumulator/cablu usb? Sa nu fie o problema la alimentare. Poti incerca si cu trimiterea telefonului in service pentru verificari suplimentare. 

In cursul zilei de luni voi reveni cu un raspuns legat de stocul nostru.

Multumesc, 
Cristina

 

Later edit:

 

Am primit raspunsul de la depozitul central si nu avem astfel de baterii in stoc insa la Ilex, unul din partenerii nostri gasesti aceasta baterie. Detalii aici.

 

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

NCV
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎22-05-2013
0

Re: Probleme baterie Samsung Galaxy S Plus

Buna. Am un Galaxy S plus si de cateva zile, in momentul in care intru pe net, mi se inchide, chiar daca bateria este incarcata, sa zicem la 90%. Il pornesc si incepe sa planga a baterie descarcata. Il bag la incarcat si dupa o perioda scurta de timp se incarca, sau daca il las putin la incarcat, atunci cand il scot, arata full bateria. Intrebarea este care ar fi cauza?...sa fie bateria, sau o problema de soft?

Daca telefonul este inca in garantie, si bateria beneficiaza de aceeasi garantie?

Multumesc 

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Probleme baterie Samsung Galaxy S Plus

Salutare NCV,

 

Din cele relatat de tine, reiese o problema care nu cred ca poate fi cauzata de o aplicatie. Poti incerca resetarea telefonului, din meniul de setari. Daca problema nu dispare, atunci iti recomand sa mergi cu telefonul intr-un magazin Vodafone, pentru a putea fi predat in service. Nu uita sa iei cu tine factura de achizitie, certificatul de garantie, precum si cutia telefonului.

 

Multumesc,

Paul

NCV
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎22-05-2013
0

Re: Probleme baterie Samsung Galaxy S Plus

Acum trebuie sa aflu cum se face resetarea Emoticon fericit). In fine, multumesc de raspuns. Ma gandeam ca poate pot "scapa" de predarea la vodafone/service Emoticon cu limbă scoasă...dureaza prea mult (am experienta trista cu un BB), dar daca asta e singura varianta, n-o sa am incotro ca doar e in garantie. Banuiesc ca si bateria face obiectul garantiei, nu?

Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Probleme baterie Samsung Galaxy S Plus

Buna NCV,

 

 

Resetarea telefonului o poti face accesand din meniu Settings - Backup & Reset - Factory data reset. Iti recomand sa efectuezi un backup al datelor din telefon inainte, intrucat acestea se vor pierde.

In ceea ce priveste bateria terminalului, te asigur ca aceasta face obiectul garantiei.

 

 

Multumesc,

Roxana

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎01-07-2013
0

Re: Probleme baterie Samsung Galaxy S Plus

Salut,am un Samsung Galaxy S Plus achizitionat la abonament de mai bine de un an,am numai probleme cu el...erori de fiecare data cand vreau sa trimit un mesaj,restartari foarte dese indiferent ca vorbesc la telefon,ca sunt intr-un joc sau pur si simplu ascult muzica. Prima data s-a restartat cred ca la o saptamana de la cumparare,asa am cautat cateva detalii legate de telefon pe cateva forumuri si am aflat ca softul este marea lor problema. Nu am umblat deloc la el,l-am lasat exact asa cum este,dar incepe sa devina din ce in ce mai enervant si deranjant.

Intrebarea mea este(daca stie cineva)acesta fiind singurul telefon pe care il am,in caz ca il duc la garantie,primesc un telefon de care ma pot folosi intre timp? Fiindca altfel ar insemna sa stau fara timp de 7/14 zile cat ar dura intreaga reparatie.

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Probleme baterie Samsung Galaxy S Plus

[ Editat ]

Salutare C0smin92,

 

 

Pentru situatia descrisa iti recomand trimiterea telefonului intr-un service autorizat pentru verificari. In urma unei expertize, colegii din service vor putea lua masurile necesare in vederea remedierii problemelor intampinate. 

 

Predarea terminalului se face in orice magazin Vodafone, pe baza facturii de achizitie si a garantiei, iar colegii mei te vor ajuta cu preluarea si trimiterea acestuia in service. In cazul in care stocul magazinului permite, vei primi un telefon suplinitor pentru a putea folosi serviciile in perioada in care telefonul tau se afla in service.

 

 

O zi frumoasa!

Roxana