Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-07-2012
0

S4

Buna seara,

 

As dorii sa achizitionez un S4 I 9505 si vreau sa stiu daca este blocat in vodafone.

 

Multumesc anticipat !

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: S4

[ Editat ]

Bun venit pe forum, Viorica!

 

 

Toate aparatele existente in portofoliul Vodafone sunt codate in reteaua Vodafone. 

 

Deblocarea se face in functie de modelul de telefon.

Deblocarea aparatului achizitionat la liber este gratuita.

Consultantul din magazin ia legatura cu service-ul pentru trimiterea codului de deblocare prin e-mail, asta inseamna ca in acest caz, deblocarea se face pe loc.

In acelasi timp, exista anumite softuri care nu permit acest lucru. 

 

O zi minunata!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-07-2012
0

Re: S4

Dar daca il achizitionez la abonament si cer deblocarea lui imediata am vazut ca se cere un pret de 50 euro. Am vazut corect? Mi se pare totusi cam mult...

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: S4

[ Editat ]

La un intrebare asemanatoare, moderatoarea Vodafone, Roxana M., a raspuns astfel :

 

" Deblocarea telefonului se face prin solicitarea intr-un magazin Vodafone, pe baza facturii de achizitie si a garantiei, in urmatoarele conditii:

 

1. Deblocarea unui terminal achizitionat cu abonament se poate efectua in service-ul autorizat Vodafone sau prin cod deblocare, contra taxei de:
a. 52,08 EUR (TVA inclus) daca se doreste deblocarea pana la implinirea a 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea telefonului (perioada contractuala).
b. 10,416 EUR (TVA inclus) daca se doreste deblocarea dupa implinirea a 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea telefonului.


2. Deblocarea unui terminal achizitionat impreuna cu o Cartela Vodafone se poate efectua in service-ul autorizat Vodafone sau printr-un cod de deblocare, contra taxei de 10,416 EUR (TVA inclus).


3. Deblocarea terminalelor achizitionate independent de serviciile de comunicatii Vodafone se efectueaza gratuit. "

 

 

Mult succes!

 

 

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: S4

[ Editat ]

  Salutare!

 

   Eu am cumparat cateva modele de telefoane de la Vodafone,toate fiind libere de retea.Punctual vorbind,modelul Samsung Galaxy S4 I9505 este liber de retea.   Emoticon fericit

  Poti face achizitia fara retineri.Ca sa te convingi ,poti introduce un SIM de la alt operator.


Vodafone
Highlighted
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: S4

[ Editat ]

Buna, GiidPoetViorica!

 

Confirm ca telefonul Samsung Galaxy SIV I9505 este comercializat liber de retea.

Multumesc,
Adrian
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: S4

Intr-adevar, vei primi mesaj de la FanCourier ce va contine intervalul orar in care iti va fi livrat coletul!

Asteptarea este cea mai grea!

Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de performantele acestui smartphone!

 

Ar fi pacat sa nu iti iei si o folie pe masura performantelor acestui telefon!

 

Recomand cu mare incredere acest tip de folie

Merita fiecare banut!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-07-2012

Re: S4

Am revenit , telefonul a ajuns (fara mesaj de la fancourier dar m-au sunat inainte cu 5 minute) dar spre dezamagirea mea este blocat in vodafone... nu recunoaste microsim-ul de la rcs-rds iar alt microsim nu am la indemana. Daca il las fara sim spune ca  nu are sim dar daca il bag pe cel de la rds-rcs imi spune neinregistrat in retea si ca pot efectua doar apeluri de urgenta.

 

Ce pot face...?

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: S4

Imi pare foarte rau de acest lucru!

Se pare ca am avut dreptate!

 

Mi-as fi dorit din tot sufletul sa nu fie asa si sa fie cum Ionut a afirmat, iar Adrian a confirmat la randu-i!

Sa speram ca se va rezolva cumva.....

Iti voi tine pumnii stransi!

 

Nu cumva sa incerci deblocarea lui in service-uri neautorizate.

 

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-07-2012
0

Re: S4

Da... si mie imi pare rau , dar totusi nu trebuia sa imi ceara cod de deblocare retea cand il porneam? La S3 mini asa face .