Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎09-05-2015
0

Samsung Galaxy Core Prime

Samsung Galaxy Core Prime

 

Salut !

 

Am deschis acest topic deoarece nu am văzut în subForumul "Samsung" un topic dedicat acestui model de telefon. Tocmai am făcut comanda online pentru acesta.

 

Am observat că nu are inclusă folie protectoare. Bine că era pe site : "Accesoriu Oxo folie protectie Samsung Galaxy Core Prime"  = € 4,53 . Sper să fie bună. 

 

Am ezitat să fac o comandă pentru husă, nu "carcasă" ci tip "carte" sau "portofel", dar cu CLAPETA de deschidere pe verticală (deci nu ca la o carte obişnuită.. ci ca la un blocknotes, cred că e mai uşor când răspunzi repede la telefon... clapeta se deschide în jos - am văzut la cineva aşa - şi vorbeşti la telefon. Nu-mi place cum am văzut la alţii, efectiv e deranjant la vorbit. Dar fiecare cu prioritatea lui).

 

N-am făcut comandă pentru husă fiindcă nu am găsit aici pentru "Samsung Galaxy Core Prime" iar altă husă care să meargă perfect nu ştiu. Poate că trebuie să mă duc direct la vreun magazin şi să probez acolo. 

 

SPER ca acest tip de telefon (care e destul de popular în Search-uri, aici pe site) să fie unul bun pentru navigarea lui pe Internet, asta mă interesează în primul rând.

Am doar 600 MB trafic, nu ştiu ce extra-opţiune ar fi mai potrivită. O să văd ulterior. Mai întâi să văd cum e cu aparatul, cum merge Netul...etc.

 

Am văzut (spre final, chiar înainte de a comanda) că are microSIM ... aşa că am ales acel buton radio .. şi am bifat şi căsuţa 4G (sper să nu fi greşit cu bifarea acestei căsuţe. Locuiesc la vreo 40km de Bucureşti dar din ce văd pe hartă nu ştiu sigur dacă e mereu semnal 4G. Oricum, aparatul e "compatibil 3G")

 

Dacă voi primi noul telefon cu noua cartelă microSIM, atunci vechiul telefon (de fapt n-are nici un an) poate să rămână cu vechea cartelă (SIM normal) ?... Aş vrea eu să pot folosi ambele (consum cumulat, evident), dar nu prea cred eu că Vodafone permite aşa ceva. Nu de alta, dar cel vechi e ceva mai mic, mai uşor de purtat în husa lui.. şi n-am nevoie mereu de Net.

 

M-ar interesa un magazin bun  (eMag, Altex...) unde să pot alege o husă bună cum îmi doresc. Deşi nu este un mobil foarte performant cred că raportul preţ/calitate este destul de echilibrat. 

(Apropo, am văzut că în cutia lui va fi doar telefonul şi încărcătorul. Nu spunea nimic de cablu de date. Deşi nu prea am mai folosit asta la telefoanele vechi poate există cabluri compatibile).

 

Emoticon care face cu ochiul

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

[ Editat ]

Salut!

  Intr-adevar,telefonul este bun in raportul calitate preț.Tot către acest model se îndreaptă si cumnatul meu.

 Te poți uita la husa aceasta.Daca te mulțumește,o poti comanda.Pe site-ul celor de la oau poți căuta mai multe versiuni de huse.

  Înțeleg ca ai ales ca pachetul sa includă si o cartela microSIM 4G.In cazul acesta,daca vrei sa utilizezi abonamentul pe noul SIM,la momentul sosirii coletului,apelează echipa Chat online,pentru schimbare de SIM cu microSIM.Nu poate exista activ un serviciu pe doua SIM-uri.

  Cablul de la încărcător se utilizează ca si cablu de date.

 

 


Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎11-05-2013
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

As vrea sa stiu daca este liber de retea si daca il aveti in magazinele din piatra neamț 

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

Salut, stefanpuica!

Telefonul este comercializat blocat in reteaua Vodafone si este disponibil la achizitie in magazinul Vodafone de pe Bulevardul Decebal, Numarul 14, Bloc P+10.

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎28-05-2015
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

Am dat si eu comanda online ,este cumva codat in Vodafone sau pot pune si alte cartele??

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

Salut, arsenescuf!

Dupa cum spunea Adrian mai sus, telefonul vine blocat in reteaua Vodafone. Se poate debloca in mod gratuit daca l-ai cumparat independent de serviciile Vodafone sau cu taxa daca a fost achizitionat in baza abonamentului.

 

Mai multe informatii gasesti in acest document: https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v080064.pdf


Multumesc,
Ana

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎04-07-2013
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

Buna ziua, am achizitionat un core prime de la vodafone iar acum o saptamana a avut placa de baza schimbata pe garantie la esd-rom dar a venit resoftat cu versiunea 4.4.4 europe open si nu pot face updateul scos de vodafone la 5.02 din cauza ca anumite partitii nu sunt de aceeasi marime ex (partitia hidden in tel meu este de 20mb iar ptr 4.4.4 vodafone este de 129mb) cei de esd-rom m-au indrumat sa va cer dumneavoastra fisierul .PIT pentru versiunea 5.0.2 ptr a face resoftarea fara ca sa mai trimit telefonul in service. Imi puteti spune daca imi puteti trimite acest fisier. Multumesc

Moderator
Postări: 56
Înregistrat: ‎06-01-2013
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

Salut, gabi4175 !

Am redirectionat aceasta situatie catre echipa avizata, urmand sa revin cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Multumesc,
Andreea

Moderator
Postări: 56
Înregistrat: ‎06-01-2013
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

Salut, gabi4175 !

Am primit confirmarea faptului ca update-ul se poate efectua doar in service, iar noi nu detinem acest tip de fisier pentru a te putea ajuta cu el.

Asadar, este necesar sa mergi la o reprezentanta Vodafone cu telefonul, factura de achizitie si garantia acestuia, iar colegii il vor redirectiona catre service-ul autorizat.

Multumesc,
Andreea

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎20-04-2012
0

Re: Samsung Galaxy Core Prime

Buna, mi-a aparut update-u la telefon de la Kitkat la Lollipop si eram curioasa cum e noul update. Si acuma merge foarte greu, jocurile se blocheaza si nu intra pe ele.Pur si simplu se blocheaza foarte des si e destul de enervant pentru mine. Este o modalitate de a il pune din nou la Kitkat?