Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎22-08-2012
0

Re: Samsung Galaxy Express 2

Buna ziua,  va rog sa ma ajutati cu o problema. Am un Samsung Galaxy Express 2, achizitionat in februarie anul acesta, la o prelungire de abonament. Recent, am instalat pe calculatorul de acasa (dracu m-a pus!) Kies. Acum cateva zile, Kies imi spune ca un nou firmware e valabil pentru telefon. Am facut update (din nou, pus de dracu!). Dupa ce a repornit si si- a facut toate mendrele, ca nu prea ma pricep, nu mai merge wi-fi  si nu recunoaste SIM!! Ok, l-am dus la Vodafone Aurora Mall Buzau, tipul l-a luat, l-a rasucit, a constatat defectele si a facut fisa de reparatie. Astazi, cei de la Regenersis, mi-au comunicat ca ecranul este spart(!!!!!!!!!!), ca imi anuleaza garantia si ca trebuie sa platesc reparatia!!!!!  Eu am lasat telefonul la Magazinul Vodafone, in foarte bune conditii, mai putin defectele din fisa de reparatii. Va rog ajutor!

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Samsung Galaxy Express 2

Salut adriandragan,

 

Am primit aceste informatii si prin mesaj privat si am solicitat mai multe informatii service-ului Regenersis. Revin cu detalii de indata ce primesc un raspuns de la acestia.

Multumesc,
Adrian
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Samsung Galaxy Express 2

Salut adriandragan,

 

Am primit informatiile din partea Regenersis, privind trimiterea telefonului in service:

 

Telefonul Samsung SM-G3815 cu IMEI *************** are o singura intrare in service, in data de 20.05.2014, cu defect reclamat “ Nu recunoaste sim-ul, nu se conecteaza wi-fi “.

La receptia in service operatorul logistica a notat ca telefonul prezinta “ecran crapat lateral stanga mijloc langa rama, capac baterie zgariat, exfoliat sus in colt dreapta“ si s-a trimis notificare la magazin.

Ulterior, aparatul a fost verificat de catre departamentul tehnic, s-a constatat ca prezinta deteriorare mecanica ( touch spart ), iar garantia a fost anulata.

Pozele in care se regaseste starea telefonului sunt urmatoarele:

 

205882S.JPG 205882S_2.JPG

 

In cazul in care nu esti de acord cu rezolutia oferita de catre service-ul Regenersis, care este autorizat de catre Samsung, telefonul poate fi trimis la un alt service autorizat pentru contraexpertiza.

 

Garantia produsului a fost anulata in conformitate cu condiitile de acordare a garantiei stipulate de catre producator in Certificatul de Garantie, produsul putand fi reparat, la solicitarea ta, contra cost, in conditii de post garantie.

 

Acest raspuns ti l-am oferit si prin mesaj privat.

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎22-08-2012
0

Re: Samsung Galaxy Express 2

Multumesc  foarte mult pentru raspunsul tau.

 

Toate acestea sunt istorie acum (una neplacuta). Vodafone, prin managerul Bogdan Stanciu, mi-a dat dreptate in totalitate si mi-a schimbat telefonul cu unul nou-nout, desigur si cu garantia aferenta de 24 de luni. Partea buna este ca toate aceste lucruri (si multumesc ca ai pus si pozele aici, si ai dat si toate explicatiile, ca intelegerea sa fie totala) vor ramane ca feedback pentru toti aceia care vor avea probleme asemanatoare :Vodafone este o companie extrem de serioasa, care actioneaza permanent in sprijinul clientilor sai. Voi face cunoscuta aceasta experienta si in multe alte medii, scrise sau on-line.

 

 

Cu stima, 

Adrian Dragan.

 

 

Highlighted
Începător
Postări: 12
Înregistrat: ‎08-05-2014
0

Re: Samsung Galaxy Express 2

Buna ziua. Am gasit pe ebay (sper sa nu fie o problema ca am scris unde si ca pun link-ul) o husa tip carte pentru acest model de telefon insa am o intrebare:

Aceasta husa are o inchidere de tip magnetica pe lateral langa ecran si as dori sa stiu daca nu va cauza cumva vreo problema in timp telefonului sau doar ecranului.

Husa este aceasta: http://www.ebay.com/itm/CUSTODIA-COVER-FLIP-CASE-A-LIBRO-PER-SAMSUNG-GALAXY-EXPRESS-2-II-SM-G3815-/3...

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Samsung Galaxy Express 2

[ Editat ]

Salut, AndreiValentin!

 

Faptul ca acea carcasa are mecanism de inchidere cu magnet, nu iti va creea probleme pentru telefonul tau. Am avut colegi cu diverse carcase cu inchidere cu magnet ce nu s-au plans mai apoi.

 

Personal, am testat cu magneti foarte puternici deasupra telefonul iPhone 4, neaparand vreo modificare, chiar daca avea puterea ca pe ecranele CRT sa cauzeze probleme pentru cateva zeci de minute.

 

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎31-05-2014
0

Re: Samsung Galaxy Express 2

salut,am un samsung galaxy express 2 cu abonament de la vodafone cu min nelimitate in orice retea dar problema pe care o am este ca nu pot da mesaje de fiecare data imi da esuat ce pot sa fac??

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Samsung Galaxy Express 2

  Salutare!

  Verifica daca ai configurat corect centrul de mesaje.  Poti urma pasii din acest tutorial:   https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/selfservice.controller?CONFIGURATION=1007&PARTITION_ID=1&....

  Trebuie introdus ca centru de mesaje numarul +40722004000


Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎31-05-2014

Re: Samsung Galaxy Express 2

multumesc ionut am rezolvat,sincer nu stiam cum sa intru in setarile de la mesajeEmoticon foarte fericit

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Samsung Galaxy Express 2

Cu placere!  Emoticon fericit

 

  Setarile sunt corecte,nelimitat SMS national avem. Teava la SMS-uire.  Emoticon foarte fericit Emoticon fericit)

 

  Ne mai citim pw aici pentru ulterioare solicitari. Emoticon care face cu ochiul


Vodafone