Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎20-02-2012
0

Re: Samsung Galaxy Note II

Bună ziua.

Aş dori să ştiu dacă acest Galaxy Note II poate iniţia apeluri video. Vă rog un răspuns simplu fără detalii tehnice gen HSDPA sau alte bazaconii care mie una nu-mi sunt necesare şi pe care oricum nu le înţeleg.

Vreau să comand telefonul ca o surpriză pentru soţul meu şi n-aş vrea să greşesc în alegere. El se pricepe dar eu din păcate nu.

Mulţumesc anticipat.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

[ Editat ]

 

    Salutare!

   Da!Se pot efectua apeluri video cu acest smartphone:

 

    Cu Samsung Galaxy Note 2 se pot efectua apeluri video prin protocolul VoIP(Skype,de ex.),dar pentru asta va trebuie un plan de date.Presupun ca va fi folosit cu un abonament ,pe care este activa o optiune de internet pe mobil plus optiunea Internet Premium (aceasta presupune taxă lunară de 3,13 € (TVA inclus).Pe o cartela prepay nu se poate activa optiunea ce permite apeluri video

 

   Se pot efectua apeluri video si fara  un abonament de date ,prin serviciul oferit direct de operator,dar costurile sunt mai mari si nu se justifica varianta aceasta.Totusi,ca informatie suplimentarea avem postarea lui Tudor de aici

  

 

"Functia de apel video functioneaza pe telefoanele ce au aceasta functie.

Trebuie tinut cont de faptul ca ambele telefoane trebuie sa fie compatibile 3G in banda de 2100 Mhz"(acoperire urbana)", sa fie sub aceasta acoperie, si sa fie conectate pe reteaua de 3G.

Daca una din aceste conditii nu este indeplinita, apelul nu se va putea efectua."

 

 

   Ionut

 


Vodafone
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

[ Editat ]

Buna Clau!

 

Da, telefonul permite video call prin reteaua de date Vodafone Romania. Formezi numarul si apesi pe tasta de apel video.

De asemenea trebuiesc indeplinite conditiile date de Ionut mai sus. Alte informatii mai poti gasi si aici.

 

Duminica placuta!

Tudor.

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎20-02-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

Vă mulţumesc. Este răspunsul pe care îl doream. O zi bună vă doresc.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

Cu placere. Emoticon fericit

 

   O zi la fel de minunata va dorim si noi.

 

    Ionut


Vodafone
Highlighted
Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎03-02-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

acu doua zile mi-am luat Note II! Este o experienta incomparabila sa fii utilizatorul acestui phablet! Inainte de a mi-l cumpara, l-am testat si am vazut ca este ceea ce imi trebuie. In primul rand nu este un smartphone sau doar un smartphone, este mai mult decat atat! Inlocuieste tableta, insa este mult mai usor, 183 de grame. Paginile se deschid f f repede, are quick command care ajuta la multitaskingul rapid, de la Note 10.1 a adoptat chestia cu split screen: daca apesi prelung pe butonul de back, phabletul afiseaza un ecran lateral cu programele pe care le puteţi trage peste aplicaţia pe care o ai deschisa, lucrând astfel cu două ecrane în paralel. Te ajuta mult atunci cand vrei sa faci ceva conspect si sa trimiti mai departe pe mail repede secretarei. Bateria este un mostru, este peste S III dar asta si pentru ca marimea phabletului a permis o incadrare asa de mare: 3000 de mAp. Capacitate de stocare este pe masura: 2G inseamna huge, cu posibilitatea inserarii unui hard extern de 64 G. Ecranul este fabulos....cred ca e singurul gadget de la Samsung care are ecran full HD. Note 2 mai vine cu 3 optiune pe care nu le gasesti la alte terminale, optiuni care iti usoareaza munca: prima este cea care permite vizualizarea unor aplicatii sau foldere doar prin trecerea S Penului prin dreptul lor; a doua este una de avertizare; atunci cand iti lasi S Penul la intamplare, tel de anunta ca ii lipseste "ceva"Emoticon fericit, iar cea de-a treia:atunic cand scoti S Penul, imediat iti deschide o aplicatie prin care ti se deschid notitele. F F interesant, usor de folosit, util si intuitiv. Mai revin si cu alte detalii ale experientei mele cu Note 2. Pana acum sunt fascinat.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

  Salut!

  Apreciez feedback-ul!

   Recomandarea unui utilizator este ...cu "greutate"

 

     Ionut


Vodafone
Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎03-02-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

mi-ar placea sa gasesc mai multe pareri vizavi de acest produs...nu pot sa cred ca nimeni nu s-a "impiedicat" de nimic si stie sa il foloseasca la adevarata lui valoarea...de exemplu eu am descoperit S Memo...Aveam probleme cu unele detalii pe care chiar nu le puteam retine! S Memo si S Planul sunt extrem de utile. Iti fac viata mai usora, nu tr sa mai cari dupa tine nu stiu ce agendute...sau alte remindere gen: postituturi etc.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

 Salut!

 

  Pana atunci, cred ca se vor bucura userii sa citeasca feedback-urile tale.  Emoticon care face cu ochiul

 

  Ionut


Vodafone
Membru de bază
Postări: 187
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Samsung Galaxy Note II

Salutari tutror,

 

Si eu sunt un nou membru in clubul Note II,mai ales ca vin de la concurenta........Tudor stie Emoticon fericit

Ce sa zic despre el? Este bestial din toate punctele de vedere,iar un user mai sus a facut o descriere destul de buna despre acest telefon.

Recomand acest terminal....

De asemenea sunt deschis pt sfaturi....de utilizare...etc.

 

PS.L-am cumparat cu abonament de la Vodafone Emoticon care face cu ochiul