Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Telefoanele Samsung

As dori sa imi cumpar un telefon Samsung ,dar nu sunt sigura care model de smartphone sa imi cumpar. Imi puteti da cateva propuneri? Va multumesc!

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: Telefoanele Samsung

[ Editat ]

Samsung Galaxy Nexus

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎28-02-2012
0

Re: Telefoanele Samsung

Dupa mine, din ce-am mai vazut pe la cunoscuti, mergi pe Galaxy S II. Android-ul merge, merge pe o platforma bine structurata, cu un hardware "sanatos".Mi-au placut. Prin forta imprejurarilor, eu folosesc un dual-SIM, tot de la Samsung, dar, daca as avea numai un SIM, as trece pe un Galaxy. Fara retineri..!

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎29-02-2012
0

Re: Telefoanele Samsung

"folosesc" un s2 de vreo 5 luni, mai precis incerc sa-l folosesc. alege ce -ti doresti din urmatoarele: blocare cand apelezi, blocare cand esti apelat (1 din 2 aproape zilnic), butoanele laterale dispuse complet aiurea astfel incat cand te dai jos sau urci in masina esti OBLIGAT sa-l scoti din buzunar sau sa-l bagi, il apuci de margini si....rezultatul? SE INCHIDE pt ca butonul de inchis e pozitionat cum e mai rau. daca vrei sa notezi un nr in timpul convorbirii vei apasa pe butonul de aprindere a ecranului cu care esti obisnuit... ii inchizi in nas celui cu care vb, n-ai ghicit, trebuia sa apesi pe un alt buton (un fel de joc)...daca sta pe masa si ecranul e stins trebuie sa-l aprinzi sa vezi daca te-a sunat cineva, nu puteau sa-i puna un led ceva sa sa aprinda, daca-ti doarme copilul si ai vrea un bip discret cand esti apelat nu ai cum s-o faci (ca la babutele nokia)....sunt atat de multumit de samsung incat ma uit cu mare interes la noile aparitii ale concurentei...asta e...personal nu recomand nimanui galaxy s2

Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎29-02-2012
0

Re: Telefoanele Samsung

Problema cu telefoanele Samsung e ca Androidul preinstalat e foarte slabut cand vine vorba de peformante. Daca vrei intr-adevar sa folosesti resursele la maximum trebuie sa iti instalezi un ROM custom. Mie galaxy Nexus nu prea mi-a lasat o impresie placuita, si eu as merge pe un S2, dar cu un custom rom, poate un port de ICS. Speram ca S3 va fi mai bun.