Samsung

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎29-01-2012
0

problema update prin kies samsung wave 8500?

[ Editat ]

am un prieten si  am incercat eu sa ii fac update de soft pe un samsung wave 8500 cu  bada os,nu ii mai merg majoritatea aplicatiilor pe el ca ii cere bada 2.0,acum in kies a aparut ca are updatul disponibil,dar da urmatoarea eroare'dispozitivul dumneavoastra nu accepta upgrade prin intermediul kies'nu merge sa ii fac  nimmik,daca stie cineva,va rog sa ma ajutati 

Specialist
Postări: 56
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: problema update prin kies samsung wave 8500?

Salutare,

 

Daca telefonul respectiv este achizitionat din reteaua Vodafone ( adica este "branduit" Voda ), atunci, din pacate, nu va functiona niciodata sa treci la Bada 2.0 prin intermediul Kies. Am incercat sa gasesc o solutie, dar peste tot apare acelasi raspuns.

 

O posibila rezolvare ar fi sa iei legatura cu cei de la Samsung, prin intermediul unui formular de pe site ( il gasesti aici ), sa le explici exact situatia si cu singuranta o sa te ajute sa faci update-ul respectiv. Pe scurt, trebuie sa faci downgrade la versiunea Bada 1.0 de la Samsung, dupa care poti trece lejer prin intermediul Kies la 2.0. Asa scapi de varianta custom de la Vodafone.

 

Acum, in cazul in care nu este "branduit" Voda, uite un articol interesant, cu un tutorial video despre update-ul telefoanelor Samsung prin Kies. Poate exista ceva acolo ce a-i omis.

 

Sper sa te ajute cu ceva!

They see me rollin` they hatin`
Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎29-01-2012
0

Re: problema update prin kies samsung wave 8500?

salut marian si multumesc ca ai raspuns,nu e luat de la vodafone ci la abonament cosmote,decate ori il conecteaz da eroarea aceea cu ........dispozitivul dumneavoastra nu accepta upgrade prin intermediul kies.....apare ca are update de facut si arata eroarea,iti multumesc mult si ce sa spun catre serviceEmoticon fericit)
Membru de bază
Postări: 222
Înregistrat: ‎26-01-2012
0

Re: problema update prin kies samsung wave 8500?

incearca sa-l updatezi OTA
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Re: problema update prin kies samsung wave 8500?

De obicei, daca kies-u e folosit de mai multe dispozitive (adica primul dispozitiv a fost altul decat cel pe care il folosesti tu) nu cred ca poti sa-i faci update de pe acel kies .

 

Ce iti recomand eu e sa te duci la un prieten care nu-l are instalat si sa incerci la el updatarea (dupa ce ai instalat pentru prima oara kies la el pe computer) .

 

Daca nu merge nici chestia asta asta, atunci iti recomand sa-l duci intr-un service autorizat .

Highlighted
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-02-2012
0

Re: problema update prin kies samsung wave 8500?

salut,aceeasi problema o am si eu,am sunat la samsung si mi sa spus ca inca pt romania singura optiune de update este 1.2,deci treb sa mai asteptam dupa 2.0