Timp liber

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzica prin aplicatia Zonga, timp de un an

[ Editat ]

 

 

In luna octombrie, numarul total de descarcari ale aplicatiei Zonga powered by Vodafone s-a dublat

   Tot in luna octombrie, comparativ cu luna precedenta, numarul de liste de melodii create zilnic in Zonga s-a triplat, iar numarul de utilizatori activi zilnic s-a dublat

 

Bucuresti, Romania – 12 noiembrie 2014 –Vodafone Romania ofera utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit in aplicatia mobila Zonga, promotional, timp de un an de zile

 

Zonga powered by Vodafone, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii si pune la dispozitia utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artisti romani si straini.

 

“Este pentru prima data cand un operator telecom integreaza muzica nelimitata, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Ne bucuram sa oferim acest beneficiu tuturor clientilor Cartelei Vodafone, cu atat mai mult cu cat serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizarii unei aplicatii dedicate de muzica sunt nenumarate, fata de streaming-ul video. Spre exemplu, consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consuma de 3 ori mai putin din autonomia bateriei. In ultima luna, Zonga a inregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedenta, numarul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numarul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

 

“Zonga este, la ora actuala, cea mai dinamica aplicatie muzicala din Romania – avem 25 de milioane de melodii ale artistilor romani si internationali si sute de playlist-uri cu recomandari, actualizate zilnic, pentru toate gusturile muzicale. De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone Romania, numarul total de descarcari ale aplicatiei, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%. In prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultari lunare, peste 60% dintre ele fiind facute de pe smartphone.” a declarat Sergiu Biris, Fondator si CEO Zonga.

 

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta oricand online muzica lor preferata, pot descoperi artisti noi, melodii si albume. De asemenea, acestia pot asculta posturile radio Zonga personalizate in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiaza de o sectiune sociala, unde pot gasi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook. Listele si preferintele fiecarui utilizator sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android/Windows Phone). Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicatie pot fi descarcate si ascultate chiar si offline, atunci cand utilizatorii nu au acces la internet.

 

Pentru a beneficia de oferta promotionala, valabila pana la 31 decembrie 2014, clientii Vodafone trebuie sa utilizeze o cartela Vodafone activa si sa nu intre, pe parcursul celor 12 luni, in perioada de gratie. Traficul in aplicatie se consuma din pachetul de date inclus sau se taxeaza conform tarifelor standard.

 

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzica prin aplicatia Zonga, timp de un an

[ Editat ]

Prefer totusi varianta in care platesc serviciul Zonga,iar traficul este necontorizat.In numai doua saptamani,am consumat 1 GB trafic de date .Dupa 1 an se va plati si serviciul,si traficul necesar streaming-ului audio.Undeva a dat cu minus,ori s-a epuizat perioada de promovare.Faptul ca serviciul se bucura de popularitate,in maniera descrisa de comunicat,a dat nastere unei strategii de marketing care sa atraga mai multe venituri.


Vodafone
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzica prin aplicatia Zonga, timp de un an

[ Editat ]

Din cate stiam ai trecut la abonament!

Abonatii Vodafone au, in functie de abonament, pana la 24 de luni  gratis iar traficul de internet în aplicaţie este gratuit atât pe mobil, cât şi pe tabletă, doar naţional, nu şi în Roaming.

 

Cat despre calculul matematic at tau, ma cam indoiesc.

Noua oferta la cartela cu Supernet ajunge oricarui doritor de Zonga sa si asculte muzica, dar si sa vorbeasca la telefon.

Totul trebuie facut cu masura, nu te intinzi mai mult decat iti permite patura.

 

Iar dupa un an, idiot sa fi sa nu-ti dezactivezi serviciul. Atunci e mai avantajos 

sa platesti taxa lunara!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Highlighted
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzica prin aplicatia Zonga, timp de un an

Da,era o observatie ce poate avea relevanta punctuala sau personala.


Vodafone