Timp liber

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎12-05-2012
Soluţie acceptată

Va mai aduceti aminte? CONNEX Dialog Zapp Cosmorom

[ Editat ]

804.jpg

big_ConnexGsm101.gif

dialog.jpg

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/embed/EOkz_uRk-68 - Viitorul suna bine

http://www.youtube.com/embed/IdgFS397uaU - Reclama CONNEX de sf Valentin

http://www.youtube.com/embed/sSzULiXVx4I   -reclama la cartela kamarad

http://www.youtube.com/embed/vdpJhrj8zx0  -reclama la CONNEX Play

http://www.youtube.com/embed/4g4h4uSrk2c - reclama la Dialog GSM

http://www.youtube.com/embed/pJCeLTJZ-vc  -reclama la Xnet

http://www.youtube.com/embed/4ZFT8mE4EZY  - reclama Xnet

http://www.youtube.com/embed/T8NnVZUUYEw -reclama la Cosmorom

http://www.youtube.com/embed/Wy1RWtXtgLM  - Connex in fiecare zi (programul de loialitate pnt clienti)

 

 

Telefoanele mobile nu mai sunt demult un lux, au devenit o necesitate. Trǎim în era informatiei, a comunicatiei, a vitezei si ne este greu sǎ ne imaginǎm viata de zi cu zi fǎrǎ acest mijloc de a tine legatura cu cei din jur. Ba mai mult, celularele astǎzi oferǎ posibilitatea navigǎrii pe internet, a schimbului de date, a vizualizǎrii de videoclipuri si de programe TV, ca sǎ nu mai vorbim de fotografiere si filmare, sau de de ascultarea muzicii. Ele sunt astǎzi niste mici PC-uri portabile.

            În urma cu 10 ani lucrurile nu stǎteau deloc asa. Nimeni nu-si putea închipui tot ceea ce nouǎ acum ni se pare firesc în ceea ce priveste telefonia mobiǎ. În România, primul operator de telefonie mobilǎ a fost Connex, o marcǎ înregistratǎ a MobiFon S.A., o filialǎ a Telesystem International Wireless Inc (Canada). Un alt actionar important era  Vodafone (Marea Britanie). Data lansǎrii a fost 15 aprile 1997, asta dupǎ doar 135 de zile de la aprobarea licentei, ceea ce a însemnat un record mondial în domeniul telefoniei mobile. În primul an de activitate apare si prima diversificare a ofertei, si anume, lansarea serviciului pre-plǎtit (pre-payed), materializat de cartela Connex Go. La sfârsitul anului aveau 112.000 de cilenti, în ciuda faptului cǎ abonamentul costa 12 dolari pe lunǎ, iar taxa de conectare era de 50 de dolari. În plus aveau de a face si cu concurenta Dialog, lansatǎ pe 6 iunie.  

O altǎ premierǎ pentru Connex este posibilitatea de a trimite SMS-uri, care apare la un an de la existenta companiei. Astfel începea atât dezvoltarea serviciilor, dar si acumularea unui numǎr din ce în ce mai mare de clienti. La finele anului 1998 aveau 325.000 de utilizatori.

În 1999, când însǎ si ideea de internet era nouǎ si neobisnuitǎ, Connex oferǎ, serviciul X-net. Tot în acest an apare si tehnologia HSCSD (High Speed Circuit Switched Data). Dincolo de eforturile fǎcute de a extinde reteaua de acoperire (o antenǎ fiind instalatǎ la 1904 m altitudine, în muntii Ceahlǎu), reusind sǎ se extindǎ la 90% din populatie, fac si un gest de caritate, venind în ajutorul comunitǎtii, doneazǎ celulare serviciului de ambulantǎ Oradea. si astfel, depǎsind orice asteptǎri, încheie anul cu 702.000 de clienti, care la un sondaj fǎcut de revista Business Central Europe, voteazǎ compania ca fiind numǎrul unu în România. Connex îsi atingea scopul de a pune clientii pe primul plan si de a le oferi servicii de calitate....

mai multe: http://www.scritube.com/economie/business/De-la-Connex-la-Vodafone1217131714.php

 

 

 

 

Eu prima dta am avut o cartela in reteaua Dialog dar mai tarziu mam mutat la CONNEX unde am hotarat sami fac primul abonament din viataza mea Emoticon fericit))) pe atunci aveam un telefon SAGEM micut ..doamne ce mai era de mine ca aveam telefon mobil si ca eram pe CONNEX Emoticon fericit)))

Dupa zap si cosmorom nu mam omorat prea mult Emoticon fericit)))

 

 

Highlighted
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Va mai aduceti aminte? CONNEX Dialog Zapp Cosmorom

[ Editat ]

    Connex...cand plateam 9 centi/min in retea si 39 centi/min in alte retele.


Vodafone
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: Va mai aduceti aminte? CONNEX Dialog Zapp Cosmorom

Connex... cand puteai de pe PC sa trimiti 3 sms/zi gratis!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎12-05-2012

Re: Va mai aduceti aminte? CONNEX Dialog Zapp Cosmorom

[ Editat ]

mie mie dor de reclama asta de la CONNEX  Emoticon fericit))) http://www.youtube.com/embed/VsnoqVQ7yXY

 

cand rula reclama asta la tv atunci miam cumparat si eo acel MOTOROLA care aparer in reclama Emoticon cu limbă scoasă  sa stiti ca a fost un telefon dat draqului de bun ...tinea bateria la greau , avea semnal bun si era si finut ca telefon....mi-aduc aminte ca il luasem la abonamntu Connex 50 la care aveai 50 de minute nationale care le vorbeai doar seara si in weekend...mereu depaseam minutele  =)))))