Timp liber

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Vodafone România a lansat un nou portofoliu de soluții de comunicare pentru companiile mici

[ Editat ]

Vodafone România a lansat un nou portofoliu de soluții de comunicare pentru companiile mici

 

Compania Vodafone România a lansat un nou portofoliu de soluții de comunicare pentru companiile ce au sub 10 angajați, sub numele Red Express, a anunțat luni Vodafone România.

Portofoliul simplificat de soluții de comunicare Red Express are prețuri ce pornesc de la 10 euro, fără TVA, pentru abonamentul Red Express 10, ce include convorbiri naționale nelimitate, precum și 1,5 GB trafic de date.

Toate abonamentele din portofoliul Red Express includ soluția SecurityPro 2.0, ce oferă securitate și protecție antivirus și antimalware la nivel de rețea. Mai mult, începând cu abonamentul Red Express 35, companiile primesc în pachet și serviciul de asigurare a smartphone-ului.

Potrivit Vodafone România, portofoliul Red Express oferă companiilor mici acces la terminale de top, la prețuri avantajoase. Printre smartphone-urile de ultima generație disponibile la prețuri promoționale se numără și Samsung Galaxy A5, cu o capacitate de 16GB și compatibilitate 4G, ce poate fi achiziționat pentru 0 Euro, împreună cu abonamentul Red Express 20, în valoare de 20 euro/luna, fără TVA.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 55 de rețele partenere în întreagă lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Sursa: Agerpres

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator