Timp liber

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Vodafone Romania deschide un nou magazin propriu in Brasov :)

[ Editat ]

Vodafone Romania deschide un nou magazin propriu in Brasov, aliniat cu noul concept global de design

 

  • Situat intr-un nou complex comercial din Brasov, magazinul Vodafone tinteste atat utilizatorii individuali, cat si clientii serviciilor de business interesati de cele mai noi tehnologii
  • Noul magazin are o echipa dedicata de vanzari, pregatita sa furnizeze consultanta detaliata pentru toate produsele si serviciile Vodafone

Brasov, 26 martie 2015 – Vodafone Romania deschide un nou magazin propriu in Brasov, aliniat la conceptul global de design Vodafone, in cel mai recent deschis centru comercial din oras.

Magazinul este situat in partea de nord a orasului, in noul complex comercial din strada Zaharia Stancu si are o suprafata de 80 de metri patrati. Cinci consultanti sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebari despre produsele si serviciile Vodafone, atat pentru serviciile de voce cat si pentru cele de date – unul dintre consultanti fiind specializat in serviciile pentru clientii de business, iar unul in cele de date.

Amenajarea interioara a magazinului aduce utilizatorilor o experienta simplificata in interactiunea cu produsele, serviciile si brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numara accesibilitatea crescuta la zonele de interes, modularitatea spatiului, finisajele si design-ul premium. De asemenea, noul concept de amenajare plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™, la viteze 4G de top.

Cu ocazia deschiderii, toti clientii care semneaza un abonament in noul magazin Vodafone, pana la data de 26 aprilie, vor primi gratuit un pachet ce include Cartela Vodafone si un telefon Samsung E1200.

In plus, toti clientii care viziteaza magazinul si fac o achizitie sau platesc factura Vodafone, pana pe 30 aprilie, se pot inscrie la o tombola, al carei premiu este o tableta Vodafone Smart Tab 4. Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 mai, la in incinta magazinului. Mai multe detalii despre tombola sunt disponibile in magazin.

Magazinul deschis este cel de-al saselea magazin propriu Vodafone din Brasov. La nivelul intregului judet, reteaua de magazine Vodafone numara 19 magazine, dintre care 7 proprii, doua in sistem de franciza, in Brasov si Codlea si 10 detinute de partenerii exclusivi, in Brasov, Codlea, F_a_g_a_r_a_s, Victoria si Zarnesti.

Investitia in noul magazin din Brasov face parte din proiectul Spring, care consta intr-un buget aditional de investitii de 55 de milioane de euro in reteaua si in magazinele Vodafone, ce se deruleaza pe parcursul anilor 2014 si 2015.

 
 

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator