Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎09-03-2015
0

Probleme Vodafone 4 Power

Buna ziua,

De curand am prelungit un abonament la vodafone si am achizitionat un telefone Vodafone Smart 4 Power (mare greseala se pare ca am facut). L-am primit prin curier pe 23 feb. 2015 si il utilizez de pe 27 feb. 2015. In aceasta perioada m-am confruntat cu urmatoarele probleme. Le iau pe rand, ca sunt ceva :d.

1. Bateria nu imi indica procentul de incarcare corect. Mai precis, azi de dimineata cand am ajuns la serviciu imi indica 54%. Dupa ce am vorbit aproximativ 30 de min. la telefon (nu consecutiv) mi s-a inkis pur si simplu. Tin sa mentionez ca nu am avut wi-fi pornit, conexiune date, bluetooth pornit sau alte chestii consumatoare de baterie. Una din probleme pe care am observat-o este ca ramanea la un anumit procent chiar si 2 zile, apoi scade instantaneu 10-15 procente, fara sa umblu pe el. Cam dubioasa treaba cu bateria!

2. Probleme de semnal. Daca il tin in 2G, telefonul, la optiune "Stare telefon" imi indica -80dbm chiar is -76dbm, ceea ce este bine, din cate am citit si m-am documentat. Daca il trec in 3G, mi-am batut joc de el. La semnal imi indica 1-2 liniute, iar la semnal am de la -100dbm pana la -121dbm si imi termina bateria. Iar daca il trec in 4G/3G/2G(este o optiune) tot 1-2 liniute, dar nu prea ma pot intelege cand vorbesc, se aude cam intrerupt

3. Probleme difuzor. Se aude foarte incet atat cand suna cat si cand vorbesc. In difuzorul in care se aude partenerul de discutie de aude o vibratie ca si cand ai fi dat la maxim, desi nu este la maxim si fosnete si alte sunete neidentificate.

4. Per ansamblu, se misca destul de lent prin meniu.

 

Daca a mai intampinat cineva probleme asemenatoare cu cele pe care mi le face acest telefon, poate ma ajunta si pe mine. Oricum am de gand sa il duc in garantie si sa scap de el.

Este inacceptabil cu ce telefoane ne momesc cei de la Vodafone. Chiar accepta orice imitatii de telefoane? Nu testeaza nimeni aceste telefoane inainte sa ni le vanda noua? Va bateti joc de clientii, domnilor de la Vodafone? Mai dam si bani pe telefoane si mai platim si facturi la abonamente? Chiar nu aveti respect de abonati? Credeti ca ne convine sa le ducem in garantie ca nu sunteti in stare sa ne oferiti telefoane la un standard cat de cat decent? Cerem prea mult?

 

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: Probleme Vodafone 4 Power

Salut, Marius86!

Situatia pe care o intampini este una singurlara. Prin urmare, recomandarea mea este sa te indrepti catre cel mai apropiat magazin Vodafone, pentru a preda telefonul, impreuna cu certificatul de garantie si factura fiscala, iar colegii mei te vor ajuta cu trimiterea acestuia intr-un service autorizat.

 

Va fi efectuata o expertiza tehnica asupra telefonului, pentru a se identifica sursa acestor probleme si se vor remedia astfel incat telefonul sa fie adus in conditii de conformitate. Poti verifica starea reparatiei oricand, prin accesarea acestui link.

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎26-10-2014
0

Re: Probleme Vodafone 4 Power

problema cu semnalul o am si eu tot la un vodafone smart 4 power deci nu este singulara, pe deasupra mie zile trecute mi-au disparut pozele facute intre data de 24.04 si 20.05 2015(nu am sters eu nimic) si nu mai am wigetul de la calendar cel care deobicei era pe home screen.

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Probleme Vodafone 4 Power

Salut, addrian2004!

Raspunsul la aceasta situatie l-ai primit aici, din partea lui Ionuţ.

 

Rugamintea mea este sa nu postezi o solicitare in mod repetat, sau in diverse topicuri, intrucat vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎22-03-2012
0

Re: Probleme Vodafone 4 Power

Si eu am probleme cu acest telefon, de fapt problemele au aparut odata cu updateul de firmware la versiunea 300FLN1.

Din momentul in care am instalat acest update telefonul nu se mai conecteaza in 4G. De cate ori ma conectez prin 2G/3G/4G (mod automat) imi apare numai semnal H sau H+. Pana sa fac acest update de firmware prindeam fara probleme semnal 4g chiar daca uneori nu avea decat 1-2 liniute! semnalul e verificat in 2 locatii diferite unde inainte prindeam 4g fara probleme. Se pare ca Vodafone face experiente cu updateurile pe spinarea abonatilor.

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Probleme Vodafone 4 Power

Salut, odyn_n!

Acceseaza te rog chat-ul Vodafone pentru a verifica daca totul este in regula cu numarul de telefon pe care il folosesti in telefon.

Multumesc,
Ana